יום החומוס הבינלאומי
זה לא משנה אם אתם אוהבים לנגב חומוס עם פיתה, אוכלים אותו במזלג או בכלל מעדיפים למרוח אותו על לחם.
החומוס ששומר על מעמדו בתרבות הקולינארית, קיבל בשנת 2011 יום חג בינלאומי משלו, שנחגג ב-13 במאי.החומוס הפך להיות לחלק בלתי נפרד מהזהות הישראלית.
מעל 20% מהישראלים לא יקנו חומוס בסופר וגם לא יאכלו בחומוסייה.הם יעדיפו להכין צלחת של חומוס חם וטרי בעצמם. הסיבה מעבר לטעם הוא, שלחומוס יש יתרונות תזונתיים רבים: הוא עשיר בחלבון, שופע סיבים תזונתיים רכיבים שגורמים לתחושת שובע לאורך זמן, עשיר בברזל, סידן ,ומינרלים החיוניים לבריאות לגוף כמו אבץ, נחושת וחומצה פולית. התכונות האלו הופכות אותו למזון-על מושלם.
החומוס שנקנה בסופר מכיל כ 25% שומן ולא מתקרב לערכים התזונתיים המושלמים של החומוס הביתי.
להכין ממרח חומוס בבית,אמיתי ובריא זו לא משימה מסובכת בכלל כמו שחושבים. לא חייבים לקנות ! אפשר להכין בבית חומוס טבעוני וטעים. השיטה האותנטית והמומלצת של בישול הגרגירים היא הכי מעודפת.
לכבוד יום החומוס הבינלאומי,הכנו לכם סדנאות מצולמות שלב אחר שלב לבישול גרגירי חומוס והכנת חומוס:
- איך לבשל גרגירי חומוס בצורה נכונה ?.
איך לבשל גרגירי חומוס בצורה נכונה? הסדנא המלאה לטיפול בגרגירי חומוס. כל מה שצריך לדעת בשביל להכין גרגירי חומוס בצורה נכונה ומדוייקת.
איך לבשל גרגירי חומוס בצורה נכונה בתמונות שלב אחר שלב.
- חומוס ביתי אותנטי ומושלם.
איך להכין חומוס ביתי אותנטי מושלם? בשביל להכין חומוס צריך מתכון טוב .ראו סדנא מצולמת בשלבים עם המרכיב הסודי.סדנא פשוטה ומדוייקת לחומוס ביתי אותנטי ומושלם בתמונות שלב אחר שלב.
לחצו כאן
למתכונים ורעיונות נוספים
בהצלחה למי שחוגג את יום החומוס הבינלאומי בהכנת המתכונים!