0 0
אגרול כשר לפסח

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

אגרול כשר לפסח

מתכון מושלם לאגרול כשר לפסח

  • 30
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

  • המצרכים לחביתיות :

  • המצרכים למלית :

  • כל ירק שמתאים להקפצה

שלבי הכנה

1
בוצע

מעבירים את הביצים, רוטב הסויה, קמח מצה והמלח לקערה ומערבבים

מעבירים את הביצים, רוטב הסויה, קמח מצה והמלח לקערה ומערבבים

2
בוצע

משמנים מחבת

משמנים מחבת

3
בוצע

יוצקים למחבת תוך כדי נענוע המחבת מצד לצד

יוצקים למחבת תוך כדי נענוע המחבת מצד לצד

4
בוצע

הופכים

הופכים

5
בוצע

החביתייה מוכנה

החביתייה מוכנה

6
בוצע

חותכים במנדולינה כרוב

חותכים במנדולינה כרוב

7
בוצע

פלפל אדום , סלרי

פלפל אדום , סלרי

8
בוצע

במחבת מטגנים בצל ירוק ופטריות וכעבור דקה מוסיפים רוטב סויה ומלח

במחבת מטגנים בצל ירוק ופטריות וכעבור דקה מוסיפים רוטב סויה ומלח

9
בוצע

לאחר 2 דקות מוסיפים את הירקות ורוטב סויה

לאחר 2 דקות מוסיפים את הירקות ורוטב סויה

10
בוצע

המלית מוכנה

המלית מוכנה

11
בוצע

מניחים כף מהמלית בשליש העליון

מניחים כף מהמלית בשליש העליון

12
בוצע

מקפלים שליש משמאל

מקפלים שליש משמאל

13
בוצע

שליש מימין

שליש מימין

14
בוצע

ומגלגלים

ומגלגלים

15
בוצע

טיגון קל על מחבת שהתפר כלפי מטה

טיגון קל על מחבת שהתפר כלפי מטה

16
בוצע

הופכים

הופכים

17
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון לאגרול כשר לפסח במילוי ירקות מוקפצים. כרוב, פלפל אדום, סלרי, פטריות ובצל ירוק. עם טעמי סויה מודגשים.מתכון מיוחד וקל להכנה.

לערבב היטב את הבלילה לחביתיות.
למזוג למחבת חמה משומנת ולנענע את המחבת מצד לצד.
לטגן את הבצל הירוק והפטריות להוסיף מעט סויה
להוסיף את שאר הירקות (שקוצצו דק).
לפרוס את החביתיות ולמלא במלית ע”פ הצילומים.
להגיש עם רוטב חמוץ מתוק.
בתאבון.

הסדנא נשלחה ע”י : פוקסי 99

רכיבים

מספר סועדים
המצרכים לחביתיות :
4 ביצים
2 כפיות רוטב סויה
3 כפות קמח מצה
1/4 כפית מלח
המצרכים למלית :
פלפל אדום
כרוב
סלרי
בצל ירוק
פטריות
כל ירק שמתאים להקפצה

פוקסי 99

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

מתכון שמתאים לכל השנה ולא רק לפסח

בלינצס לפסח
הקודם
בלינצ’ס כשר לפסח
עוגיות יין
הבא
עוגיות יין
בלינצס לפסח
הקודם
בלינצ’ס כשר לפסח
עוגיות יין
הבא
עוגיות יין

One Comment הסתר הערות

מדהים!! אלפי תודות על מתכון טעים במיוחד.
התייחסתי לזה כאל חביתה עם ירקות בפנים. הוספתי מעט פטריות מהאסדו שנשארו עם טיפה רוטב שהיה להם והקפצתי אותם קצת עם הפלפלים הקלויים הקנויים הוספתי כרוב סגול טרי ומלאאא בצל ירוק טרי. לא שמתי מלח בהקפצה.
כששפכתי את הבלילה על המחבת שיטחתי אותה עם תרווד כך שיצא ממש דק.
פשוט טעים. חג שמח.
תודה

הוסף תגובה