רכיבים
-
המצרכים לחביתיות :
-
4 ביצים
-
2 כפיות רוטב סויה
-
3 כפות קמח מצה
-
1/4 כפית מלח
-
המצרכים למלית :
-
פלפל אדום
-
כרוב
-
סלרי
-
בצל ירוק
-
פטריות
-
כל ירק שמתאים להקפצה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מעבירים את הביצים, רוטב הסויה, קמח מצה והמלח לקערה ומערבבים |
2
בוצע
|
משמנים מחבת |
3
בוצע
|
יוצקים למחבת תוך כדי נענוע המחבת מצד לצד |
4
בוצע
|
הופכים |
5
בוצע
|
החביתייה מוכנה |
6
בוצע
|
חותכים במנדולינה כרוב |
7
בוצע
|
פלפל אדום , סלרי |
8
בוצע
|
במחבת מטגנים בצל ירוק ופטריות וכעבור דקה מוסיפים רוטב סויה ומלח |
9
בוצע
|
לאחר 2 דקות מוסיפים את הירקות ורוטב סויה |
10
בוצע
|
המלית מוכנה |
11
בוצע
|
מניחים כף מהמלית בשליש העליון |
12
בוצע
|
מקפלים שליש משמאל |
13
בוצע
|
שליש מימין |
14
בוצע
|
ומגלגלים |
15
בוצע
|
טיגון קל על מחבת שהתפר כלפי מטה |
16
בוצע
|
הופכים |
17
בוצע
|
בתאבון |
One Comment הסתר הערות
מדהים!! אלפי תודות על מתכון טעים במיוחד.
התייחסתי לזה כאל חביתה עם ירקות בפנים. הוספתי מעט פטריות מהאסדו שנשארו עם טיפה רוטב שהיה להם והקפצתי אותם קצת עם הפלפלים הקלויים הקנויים הוספתי כרוב סגול טרי ומלאאא בצל ירוק טרי. לא שמתי מלח בהקפצה.
כששפכתי את הבלילה על המחבת שיטחתי אותה עם תרווד כך שיצא ממש דק.
פשוט טעים. חג שמח.
תודה