רכיבים
-
המרכיבים לבצק :
-
3 כוסות קמח לבן
-
200 גרם חמאה
-
1 ביצה
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כוס אבקת סוכר
-
1 חלמון
-
המרכיבים למלית :
-
3 כוסות פרג טחון
-
1 כוס סוכר
-
1 כוס חלב
-
50 גרם חמאה
-
1 חלבון
-
1/2 כוס פירורי עוגיות חמאה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
החומרים לבצק |
2
בוצע
|
מנפים את הקמח ומוסיפים כפית אבקת אפייה |
3
בוצע
|
מוסיפים 1 ביצה וחלמון נוסף |
4
בוצע
|
ממיסים חמאה ומוסיפים |
5
בוצע
|
לשים עד קבלת בצק אחיד |
6
בוצע
|
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה |
7
בוצע
|
החומרים למלית |
8
בוצע
|
מרתיחים כוס חלב וכוס סוכר ומביאים לרתיחה |
9
בוצע
|
מוסיפים את הפרג והחמאה ומערבבים עד להמסה |
10
בוצע
|
מרסקים לפירורים את העוגיות ומוסיפים לתערובת |
11
בוצע
|
מקררים את תערובת הפרג.לפני המילוי מוסיפים את החלבון ומערבבים היטב |
12
בוצע
|
מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעובי של חצי ס"מ |
13
בוצע
|
קורצים עיגולים בעזרת כוס |
14
בוצע
|
ממלאים בעזרת 2 כפיות במרכז |
15
בוצע
|
סוגרים את הפינות ומהדקים |
16
בוצע
|
אופים בתנור בחום של 190 מעלות ל-13 דקות |
17
בוצע
|
מפזרים אבקת סוכר |
18
בוצע
|
בתאבון |