רכיבים
-
המרכיבים לבצק :
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 יח' (400 גרם) מחמאה
-
1/3 1 כוסות אבקת סוכר אבקת סוכר
-
1 שקית אבקת אפייה
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1 גרידת לימון
-
המרכיבים למילוי :
-
1 קופסא ממרח תמרים
-
1 כוס אגוזי מלךקצוצים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
ממיסים במיקרו 2 חבילות מחמאה |
2
בוצע
|
מוסיפים גרידת לימון |
3
בוצע
|
ביצים, אבקת אפייה |
4
בוצע
|
2 חבילות סוכר וניל, כוס ושליש אבקת סוכר |
5
בוצע
|
מערבבים |
6
בוצע
|
מוסיפים את הקמח בהדרגה |
7
בוצע
|
ולשים עד קבלת בצק אחיד ולא דביק |
8
בוצע
|
חותכים חתיכה מהבצק ומשטחים לעובי של חצי ס"מ |
9
בוצע
|
קורצים עיגולים |
10
בוצע
|
ומניחים מהמלית במרכז כל עיגול |
11
בוצע
|
סוגרים למשולש ומניחים בתבנית |
12
בוצע
|
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ל 20 דקות |
13
בוצע
|
בתאבון |