0 0
אושפלאו

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

אושפלאו

מאפיינים:
  • בשרי

אושפלאו בוכרי מסורתי טעים ופשוט להכנה.

  • 120
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

1 ק"ג בשר כתף חתוך לקוביות

1 ק"ג בשר כתף חתוך לקוביות

2
בוצע

שופכים לסיר רבע כוס שמן

שופכים לסיר רבע כוס שמן

3
בוצע

מוסיפים את הבשר

מוסיפים את הבשר

4
בוצע

כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור

כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור

5
בוצע

מטגנים תוך כדי ערבוב לסגירת הבשר

מטגנים תוך כדי ערבוב לסגירת הבשר

6
בוצע

מוסיפים את הגזר

מוסיפים את הגזר

7
בוצע

את הכרוב

את הכרוב

8
בוצע

גרגירי החומוס

גרגירי החומוס

9
בוצע

ומים בגובה של מעט מעל הגזר

ומים בגובה של מעט מעל הגזר

10
בוצע

מוסיפים את התבלינים: מלח,פלפל שחור

מוסיפים את התבלינים: מלח,פלפל שחור

11
בוצע

כמון, פפריקה מתוקה

כמון, פפריקה מתוקה

12
בוצע

כורכום, אבקת מרק

כורכום, אבקת מרק

13
בוצע
40

סוגרים את הסיר במכסה ומבשלים כ-40 דקות

סוגרים את הסיר במכסה ומבשלים כ-40 דקות

14
בוצע

עד שהבשר מוכן

עד שהבשר מוכן

15
בוצע

מוסיפים 3 כוסות אורז

מוסיפים 3 כוסות אורז

16
בוצע

6 כוסות מים

6 כוסות מים

17
בוצע

מניחים ראש שום טרי במרכז

מניחים ראש שום טרי במרכז

18
בוצע

סוגרים עם מכסה ומבשלים עד לאידוי חלק מהנוזלים

סוגרים עם מכסה ומבשלים עד לאידוי חלק מהנוזלים

19
בוצע

פותחים את המכסה, יוצרים ארובות

פותחים את המכסה, יוצרים ארובות

20
בוצע
60

וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כשעה

וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כשעה

21
בוצע

עד שהאורז מוכן

עד שהאורז מוכן

22
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

איך מכינים אושפלאו? מתכון מסורתי מהמטבח הבוכרי,קל ופשוט להכנה, טעים בטירוף שלא תפסיקו להכין ולאכול. שילוב טעמים מושלם ומעולה.אושפולאו בשר עם גזר כרוב וגרגירי חומוס שמבושלים עם אורז בבישול איטי.סיר שלם שיש בו הכל.זה רק נראה מסובך, למעשה מדובר באחת המנות הקלות להכנה.

חותכים בשר כתף לקוביות.
בסיר מחממים רבע כוס שמן.
מטגנים את קוביות הבשר קלות לסגירה עם תיבול של חצי כפית פלפל שחור וכפית מלח.
לאחר שהבשר משחים מעט, מוסיפים את הגזר, הכרוב וגרגירי החומוס.
מכסים במים שיגיעו כ-1 ס”מ מעל הגזר.
מתבלים: כף פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כמון,חצי כפית כורכום, כפית אבקת מרק.
מכסים במכסה ומבשלים על אש בינונית כ-40 דקות.
מוסיפים למעלה בלי לערבב, 3 כוסות אורז, ושש כוסות מים.
מניחים למעלה ראש שום שלם, מתבלים בכפית מלח.
מבשלים על אש קטנה.
כאשר חלק מהמים מתאדים, יוצרים עם כף עץ ארובות.
ממשיכים לבשל על אש קטנה מכוסה כשעה, עד שהאורז מוכן.

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג בשר כתף
1.5 ק"ג גזר
1/4 כרוב כרוב
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
3 כוסות אורז
ראש שום
2.5 כפיות מלח
כפית פלפל שחור טחון
1/2 כפית כורכום
כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
כפית אבקת מרק

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
Orly Bar

מאפה תפוחים אישי על בסיס בצק עלים במילוי תפוחי עץ,ריבת אוכמניות,סוכר חום וקינמון.
הקודם
מאפה תפוחים אישי
פראנץ טוסט של מסעדת בנדיקט
הבא
פרנץ’ טוסט של מסעדת בנדיקט
מאפה תפוחים אישי על בסיס בצק עלים במילוי תפוחי עץ,ריבת אוכמניות,סוכר חום וקינמון.
הקודם
מאפה תפוחים אישי
פראנץ טוסט של מסעדת בנדיקט
הבא
פרנץ’ טוסט של מסעדת בנדיקט

הוסף תגובה