רכיבים
-
3 כוסות (500 גרם) גרגרי חומוס יבשים
-
8 כוסות מים
-
1 כף אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח
שלבי הכנה
1
בוצע
|
3 כוסות גרגירי חומוס יבשים |
2
בוצע
|
שוטפים את גרגרי החומוס . |
3
בוצע
|
מוסיפים כף סודה לשתיה |
4
בוצע
|
מוסיפים 8 כוסות מים ומשרים לילה שלם |
5
בוצע
|
כך זה נראה למחרת |
6
בוצע
|
מסננים את החומוס ושוטפים |
7
בוצע
|
מעבירים את החומוס לסיר עם חצי כפית מלח ו-8 כוסות מים |
8
בוצע
|
ומבשלים על הגז למשך שעה-שעה ורבע על להבה בינונית. יש להסיר את הקצף שנוצר במשך הבישול. |
9
בוצע
|
לאחר בישול החומוס ניתן לחלק למנות ולהקפיא עם מי-הבישול לשימוש עתידי. |