0 0
איך לבשל גרגירי חומוס בצורה נכונה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

איך לבשל גרגירי חומוס בצורה נכונה

מאפיינים:
  • טבעוני
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני

הסדנא המלאה לבישול גרגירי חומוס בצורה נכונה.

  • 70
  • סועדים 2
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

3 כוסות גרגירי חומוס יבשים

3 כוסות גרגירי חומוס יבשים

2
בוצע

שוטפים את גרגרי החומוס .

שוטפים את גרגרי החומוס .

3
בוצע

מוסיפים כף סודה לשתיה

מוסיפים כף סודה לשתיה

4
בוצע

מוסיפים 8 כוסות מים ומשרים לילה שלם

מוסיפים 8 כוסות מים ומשרים לילה שלם

5
בוצע

כך זה נראה למחרת

כך זה נראה למחרת

6
בוצע

מסננים את החומוס ושוטפים

מסננים את החומוס ושוטפים

7
בוצע

מעבירים את החומוס לסיר עם חצי כפית מלח ו-8 כוסות מים

מעבירים את החומוס לסיר עם חצי כפית מלח ו-8 כוסות מים

8
בוצע

ומבשלים על הגז למשך שעה-שעה ורבע על להבה בינונית. יש להסיר את הקצף שנוצר במשך הבישול.

ומבשלים על הגז למשך שעה-שעה ורבע על להבה בינונית. יש להסיר את הקצף שנוצר במשך הבישול.

9
בוצע

לאחר בישול החומוס ניתן לחלק למנות ולהקפיא עם מי-הבישול לשימוש עתידי.

לאחר בישול החומוס ניתן לחלק למנות ולהקפיא עם מי-הבישול לשימוש עתידי.

הוראות הכנה

שתף

איך לבשל גרגירי חומוס בצורה נכונה? הסדנא המלאה לטיפול בגרגירי חומוס.
פה תמצאו את כל מה שצריך לדעת, בשביל להכין גרגירי חומוס, בצורה נכונה ומדוייקת. וזה לא מסובך בכלל!
אפשר להקפיא לאחר הבישול ולשמור לשימוש בפעם אחרת. מומלץ להכין כמות גדולה ולשמור בשקיות במקפיא, שיהיה אפשר לשלוף בשעת הצורך.

שוטפים את גרגירי החומוס ומשרים לילה שלם, עם כף סודה לשתיה.
למחרת מסננים את החומוס, שוטפים ומעבירים את החומוס לסיר עם חצי כפית מלח ו-8 כוסות מים. מבשלים על הגז למשך שעה-שעה ורבע על אש בינונית.
במשך כל זמן הבישול יש להסיר את הקצף שנוצר.

להכנת חומוס :
מסננים את החומוס מהמים (לצורך הכנת החומוס).
שומרים כוס ממי הבישול ומעט גרגירי חומוס מבושלים לקישוט.

להקפאה לשימוש עתידי :
לחלק את החומוס למנות ולהקפיא בשקיות סנדוויץ עם מעט מי חומוס.

מתכון להכנת החומוס המושלםםםם!!!!

רכיבים

מספר סועדים
3 כוסות (500 גרם) גרגרי חומוס יבשים
8 כוסות מים
1 כף אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח

Areejs Kitchen

Areej's kitchen وصفات طعام باكثر من طريقة لوصفات طعام وحلويات מתכונים ושיטות בלעדיות להכנת תבשילים וקינוחים. Facebook Instagram

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:2
מיקה נבו

סימה לוי

השתמשתי בחומוס מסוג הדס.הגרגירים הקטנים. המוכר אמר שזה הכי טוב לחומוס.

המדריך המושלם בשלבים איך להכין חומוס ביתי
הקודם
חומוס ביתי אותנטי ומושלם
נקניקיות מטוגנות על צילי מתוק
הבא
נקניקיות מטוגנות בצ'ילי מתוק
המדריך המושלם בשלבים איך להכין חומוס ביתי
הקודם
חומוס ביתי אותנטי ומושלם
נקניקיות מטוגנות על צילי מתוק
הבא
נקניקיות מטוגנות בצ'ילי מתוק

הוסף תגובה