רכיבים
-
1/2 ק"ג בשר טחון
-
1 גדול בצל
-
1 (בגודל אגרוף קטן) בטטה
-
חופן ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
התיבול המושלם :
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית כמון
-
2 כפיות פפריקה מתוקה
-
כפית אבקת מרק
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לבשר |
2
בוצע
|
לקצוץ את הירק והבצל עם 2 כפות שמן |
3
בוצע
|
לגרד בפומפייה העדינה בטטה בגודל של אגרוף קטן |
4
בוצע
|
להעביר את הבשר הטחון, הבצל, הירק והבטטה לקערה |
5
בוצע
|
התבלינים לתערובת מוצלחת במיוחד |
6
בוצע
|
להוסיף את התבלינים לקערת המצרכים |
7
בוצע
|
לערבב היטב עד קבלת תערובת אחידה |
8
בוצע
|
אם ניתן מומלץ להעביר ללילה למקרר (מכוסה בניילון ניצמד) לספיגת הטעמים. |