0 0
איך לתבל בשר טחון ?

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

איך לתבל בשר טחון ?

מאפיינים:
  • בשרי

מתכון נדיר ומדוייק לתיבול לבשר טחון

  • 30
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

  • התיבול המושלם :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים לבשר

המצרכים לבשר

2
בוצע

לקצוץ את הירק והבצל עם 2 כפות שמן

לקצוץ את הירק והבצל עם 2 כפות שמן

3
בוצע

לגרד בפומפייה העדינה בטטה בגודל של אגרוף קטן

לגרד בפומפייה העדינה בטטה בגודל של אגרוף קטן

4
בוצע

להעביר את הבשר הטחון, הבצל, הירק והבטטה לקערה

להעביר את הבשר הטחון, הבצל, הירק והבטטה לקערה

5
בוצע

התבלינים לתערובת מוצלחת במיוחד

התבלינים לתערובת מוצלחת במיוחד

6
בוצע

להוסיף את התבלינים לקערת המצרכים

להוסיף את התבלינים לקערת המצרכים

7
בוצע

לערבב היטב עד קבלת תערובת אחידה

לערבב היטב עד קבלת תערובת אחידה

8
בוצע

אם ניתן מומלץ להעביר ללילה למקרר (מכוסה בניילון ניצמד) לספיגת הטעמים.

אם ניתן מומלץ להעביר ללילה למקרר (מכוסה בניילון ניצמד) לספיגת הטעמים.

הוראות הכנה

שתף

מתכון נדיר ומדויק לתיבול בשר טחון בתוספת מרכיב סודי שישדרג את טעם הבשר. ניתן להכין מגוון ענק של מאכלים באמצעות הבשר טחון : קציצות ברוטב, קציצות מטוגנות, בולונז, בורקס במילוי בשר, עראיס, מפרום, מוסקה, ועוד … נסו פעם אחת ולא תתאכזבו. מתכון מדויק, נדיר ומושלם לתיבול בשר טחון.

אז בואו נתחיל :

הכנת המצרכים:

  • מתאים לכל סוג בשר שניתן לטחון לקציצות (עד 10% שומן – אין צורך ביותר).
    רצוי מאוד להשתמש בטחינה עדינה ולא גסה (טחינה גסה מתאימה יותר לקבבים שמונחים על מנגל).
  • קוצצים בצל גדול וחופן ירק (פטרוזיליה בשילוב כוסברה) עם 2 כפות שמן במעבד מזון חשמלי או ידני כמו סלייסר.
    כמה זה חופן ירק? כל מה שהיד שלכם יכולה להכיל.
    לא לפחד, ירק אף פעם לא קילקל את טעם האוכל (ראו את המטבח הפרסי שעשיר בירק).
  • לא חובה ! אבל אל תוותרו ואל תהססו – קחו בטטה קטנה וגרדו במגרדת העדינה
    מה זה בטטה קטנה ? בגודל של ביצה גדולה.
    מה זה מוסיף ? אתם תתפלאו ולא תבינו למה הטעם נדיר !!!

התבלינים:

1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
2 כפיות גדושות פפריקה אדומה
1 כפית אבקת מרק

לערבב את המרכיבים עם התבלינים בקערה עד קבלת תערובת אחידה.
מומלץ תמיד אם יש אפשרות להכין את התערובת יום לפני, לכסות את הקערה היטב בניילון נצמד ולהכניס למקרר ללילה.
השהייה במקרר גורמת לטעמים להתחבר לבטטה להתרכך ולהיספג בבשר הטחון.
וכמו שכתבנו מדובר בתיבול לבשר טחון הכי נדיר שתכינו !!!!

וזהו עכשיו חפשו מתכונים ופשוט תשתמשו במה שכתבנו.

רכיבים

מספר סועדים
1/2 ק"ג בשר טחון
1 גדול בצל
1 (בגודל אגרוף קטן) בטטה
חופן ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
התיבול המושלם :
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
2 כפיות פפריקה מתוקה
כפית אבקת מרק

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף המצלם

עוגת פיסטוק ביסקוויטים פתי בר פרמידה
הקודם
עוגת ביסקוויטים פיסטוק פירמידה
מתכון לבורקס פילו במילוי בשר
הבא
בורקס פילו במילוי בשר
עוגת פיסטוק ביסקוויטים פתי בר פרמידה
הקודם
עוגת ביסקוויטים פיסטוק פירמידה
מתכון לבורקס פילו במילוי בשר
הבא
בורקס פילו במילוי בשר

הוסף תגובה