רכיבים
-
5 יחידות תפוח אדמה
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כפית מלח
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
מים רותחים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מקלפים את התפוחי האדמה,וחותכים לצורת צ'יפס |
3
בוצע
15
|
מכסים במים רותחים ומשרים למשך 15 דקות |
4
בוצע
|
לאחר 15 דקות מסננים |
5
בוצע
|
מייבשים במגבת נקייה בצורה יסודית |
6
בוצע
|
בקערה מכניסים 3 כפות שמן |
7
בוצע
|
כפית מלח,כפית פפריקה מתוקה (ניתן להוסיף עוד טעמים כמו אבקת שום,צ'ילי) |
8
בוצע
|
מעבירים אליה את תפוחי האדמה ומערבבים היטב |
9
בוצע
|
מניחים נייר אפייה על תבנית ומעבירים את התפוחי אדמה |
10
בוצע
|
מפזרים בצורה שווה בתבנית |
11
בוצע
|
מכניסים לחלק התחתון של התנור ואופים 20 דקות בחום של 220 מעלות במצב טורבו |
12
בוצע
|
הופכים את תפוחי האדמה וממשיכים לאפות עוד 20 דקות להזהבה. |
13
בוצע
|
בתאבון |
One Comment הסתר הערות
מדהים קל וטעים אלופים