0 0
איך מכינים צ’יפס מושלם בתנור?

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

איך מכינים צ’יפס מושלם בתנור?

מאפיינים:
  • טבעוני
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני

מתכון קל להכנת צ'יפס אפוי בתנור קריספי וזהוב מבחוץ!!

  • 50
  • סועדים 4
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מקלפים את התפוחי האדמה,וחותכים לצורת צ'יפס

מקלפים את התפוחי האדמה,וחותכים לצורת צ'יפס

3
בוצע
15

מכסים במים רותחים ומשרים למשך 15 דקות

מכסים במים רותחים ומשרים למשך 15 דקות

4
בוצע

לאחר 15 דקות מסננים

לאחר 15 דקות מסננים

5
בוצע

מייבשים במגבת נקייה בצורה יסודית

מייבשים במגבת נקייה בצורה יסודית

6
בוצע

בקערה מכניסים 3 כפות שמן

בקערה מכניסים 3 כפות שמן

7
בוצע

כפית מלח,כפית פפריקה מתוקה (ניתן להוסיף עוד טעמים כמו אבקת שום,צ'ילי)

כפית מלח,כפית פפריקה מתוקה (ניתן להוסיף עוד טעמים כמו אבקת שום,צ'ילי)

8
בוצע

מעבירים אליה את תפוחי האדמה ומערבבים היטב

מעבירים אליה את תפוחי האדמה ומערבבים היטב

9
בוצע

מניחים נייר אפייה על תבנית ומעבירים את התפוחי אדמה

מניחים נייר אפייה על תבנית ומעבירים את התפוחי אדמה

10
בוצע

מפזרים בצורה שווה בתבנית

מפזרים בצורה שווה בתבנית

11
בוצע

מכניסים לחלק התחתון של התנור ואופים 20 דקות בחום של 220 מעלות במצב טורבו

מכניסים לחלק התחתון של התנור ואופים 20 דקות בחום של 220 מעלות במצב טורבו

12
בוצע

הופכים את תפוחי האדמה וממשיכים לאפות עוד 20 דקות להזהבה.

הופכים את תפוחי האדמה וממשיכים לאפות עוד 20 דקות להזהבה.

13
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון קל להכנת צ’יפס אפוי בתנור קריספי וזהוב מבחוץ!!
אחרי אין סוף ניסיונות למצוא את השיטה המהירה והקלה להכנת הצ’יפס המושלם בתנור,אפוי ולא מוצף בשמן שיהיה גם טעים יותר,בריא יותר ועדיין פריך מבחוץ. ושיצא מושלם בדיוק כמו הדבר האמיתי. השיטה במתכון הזה שנכין את הצ’יפס בשני שלבים זריזים וקלים – בישול במים ואפייה בתנור במינימום שמן. (בניגוד לשיטת המסעדות שהיא 2 טיגונים בשמן!) הצ’יפס שתקבלו יהיה סופר פריך,בריא יותר וטעים יותר, ורק עם 3 כפות שמן! כזה שלא תוכלו להפסיק לנשנש ממנו ולרצות עוד ועוד.

מחממים תנור ל-220 מעלות טורבו.

  1. מקלפים את התפוחי האדמה,וחותכים לצורת צ’יפס.
  2. מכסים במים רותחים ומשרים למשך 15 דקות.
  3. לאחר 15 דקות מסננים.
  4. מייבשים במגבת נקייה בצורה יסודית את תפוחי האדמה.
  5. בקערה מכניסים 3 כפות שמן,כפית מלח,כפית פפריקה מתוקה (ניתן להוסיף עוד טעמים שאוהבים: כמו אבקת שום,צ’ילי).
  6. מעבירים אליה את תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
  7. ניתן להוסיף גם כף קונפלור (לא חובה), זה יגרום לתפוחי האדמה להיות פריכים במיוחד עם טעם מושלם
  8. מניחים נייר אפייה על תבנית ומעבירים את התפוחי אדמה,ומפזרים בצורה אחידה בתבנית.
  9. מכניסים לחלק התחתון של התנור ואופים 20 דקות, בחום של 220 מעלות במצב טורבו.
  10. הופכים את תפוחי האדמה וממשיכים לאפות עוד 20 דקות להזהבה.

צ’יפס אפוי מאבד מפריכותו שהוא מתקרר ולכן את הצ’יפס, צריכים לאכול מיד שהוא מוכן!
בתאבון

רכיבים

מספר סועדים
5 יחידות תפוח אדמה
3 כפות שמן קנולה
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
מים רותחים

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
סיגל אדם

טופו מוקפץ עם ירקות ואטריות אורז
הקודם
מוקפץ טופו עם ירקות ואטריות אורז
טופו מוקפץ עם ירקות ואטריות אורז
הקודם
מוקפץ טופו עם ירקות ואטריות אורז

הוסף תגובה