0 0
אנטיפסטי

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

אנטיפסטי

מתכון לאנטיפסטי מרשים וצבעוני

  • 60
  • סועדים 10
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

מקלפים את החצילים לסירוגין ופורסים לעובי חצי ס"מ

מקלפים את החצילים לסירוגין ופורסים לעובי חצי ס"מ

2
בוצע

מעבירים למסננת ממליחים וממתינים חצי שעה

מעבירים למסננת ממליחים וממתינים חצי שעה

3
בוצע

מקלפים ופורסים את הקישוא לעובי חצי ס"מ

מקלפים ופורסים את הקישוא לעובי חצי ס"מ

4
בוצע

הגזר

הגזר

5
בוצע

הבטטה

הבטטה

6
בוצע

הפלפל האדום

הפלפל האדום

7
בוצע

מעבירים לתבנית ומשמנים בשמן זית מצד אחד

מעבירים לתבנית ומשמנים בשמן זית מצד אחד

8
בוצע

מניחים על מחבת פסים כשמוכן משמנים את הצד העליון

מניחים על מחבת פסים כשמוכן משמנים את הצד העליון

9
בוצע

והופכים

והופכים

10
בוצע

אותו דבר עם הקישוא

אותו דבר עם הקישוא

11
בוצע

הפלפל האדום

הפלפל האדום

12
בוצע

והחצילים

והחצילים

13
בוצע

מעבירים למגש

מעבירים למגש

14
בוצע

מפזרים מעט מלח ופלפל שחור ומזליפים בשמן זית

מפזרים מעט מלח ופלפל שחור ומזליפים בשמן זית

15
בוצע

שוטפים ומייבשים 2 גבעולי רוזמרין

שוטפים ומייבשים 2 גבעולי רוזמרין

16
בוצע

להניח על הירקות

להניח על הירקות

17
בוצע

לעטוף בניילון נצמד ולחצי שעה בטמפרטורת החדר ולהכניס למקרר

לעטוף בניילון נצמד לחצי שעה בטמפרטורת החדר ולהכניס למקרר

18
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון להכנת אנטיפסטי מושלם,טעים וצבעוני לאירוח המורכב מחצילים קישואים גמבה אדומה גמבה כתומה גמבה צהובה בטטה צרובים על מחבת פסים.

לקלוף ולחתוך לפרוסות של חצי ס"מ את הירקות.
להבריש בשמן זית מצד אחד.
להניח על מחבת פסים שחוממה בעוצמה בינוני-גבוה.
ברגע שהצד התחתון מוכן,מברישים את הצד העליון והופכים.
מומלץ לחרוך כל ירק בנפרד ע"ג המחבת ,
מכיוון שלכל ירק יש זמן שונה להכנה.
מעבירים לתבנית מפזרים מעט מלח בישול,פלפל גרוס
ומזליפים מעט שמן זית.
מניחים את גבעולי הרוזמרין.
מכסים בניילון נדבק לחצי שעה בטמפרטורת החדר (לאיחוד הטעמים)
ומכניסים למקרר.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 חציל
1 קישוא
1 בטטה
1 פלפל אדום
1 גזר
2 גבעולי רוזמרין
מלח בישול
פלפל גרוס
שמן זית

סימון תזונתי

163
קלוריות
0.9 גרם
חלבון
15 גרם
שומן
6.4 גרם
פחמימות
0.0 מ"ג
כולסטרול
2.7 גרם
סיבים

מיקה נבו

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

איזה אנטיפסטי גאוני. משתמש בעיקר לכריכים ולסלטים.

מתכון לקובנה תימני אמיתי
הקודם
קובנה
פסטו
הבא
פסטו
מתכון לקובנה תימני אמיתי
הקודם
קובנה
פסטו
הבא
פסטו

הוסף תגובה