רכיבים
-
1 חציל
-
1 קישוא
-
1 בטטה
-
1 פלפל אדום
-
1 גזר
-
2 גבעולי רוזמרין
-
מלח בישול
-
פלפל גרוס
-
שמן זית
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מקלפים את החצילים לסירוגין ופורסים לעובי חצי ס"מ |
2
בוצע
|
מעבירים למסננת ממליחים וממתינים חצי שעה |
3
בוצע
|
מקלפים ופורסים את הקישוא לעובי חצי ס"מ |
4
בוצע
|
הגזר |
5
בוצע
|
הבטטה |
6
בוצע
|
הפלפל האדום |
7
בוצע
|
מעבירים לתבנית ומשמנים בשמן זית מצד אחד |
8
בוצע
|
מניחים על מחבת פסים כשמוכן משמנים את הצד העליון |
9
בוצע
|
והופכים |
10
בוצע
|
אותו דבר עם הקישוא |
11
בוצע
|
הפלפל האדום |
12
בוצע
|
והחצילים |
13
בוצע
|
מעבירים למגש |
14
בוצע
|
מפזרים מעט מלח ופלפל שחור ומזליפים בשמן זית |
15
בוצע
|
שוטפים ומייבשים 2 גבעולי רוזמרין |
16
בוצע
|
להניח על הירקות |
17
בוצע
|
לעטוף בניילון נצמד ולחצי שעה בטמפרטורת החדר ולהכניס למקרר |
18
בוצע
|
בתאבון |