רכיבים
-
1 כוס בורגול
-
1 קופסת שימורים אפונה וגזר
-
2 כוסות מים
-
3 כפות שמן קנולה
-
2 שיני שום
-
כף אבקת מרק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
1
|
לחמם 3 כפות שמן ולטגן שום קצוץ כדקה |
3
בוצע
|
לסנן את האפונה והגזר,להוסיף לסיר |
4
בוצע
3
|
ולטגן כ-3 דקות |
5
בוצע
2
|
להוסיף את הבורגול הגס ולטגן עוד 2 דקות |
6
בוצע
|
להוסיף 2 כוסות מים |
7
בוצע
|
לתבל:כף אבקת מרק וחצי כפית פלפל שחור טחון. |
8
בוצע
15
|
להביא לרתיחה, להנמיך,לבשל 15 דקות,לכבות ולהשאיר עוד 15 דקות עם מכסה סגור |
9
בוצע
|
להגיש חם. |