0 0
בורגול צבעוני

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

בורגול צבעוני

הגירסה המעולה לבורגול.

  • 60
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

משרים 2 כוסות בורגול במי ברז

משרים 2 כוסות בורגול במי ברז

2
בוצע

חותכים לקוביות פלפל ירוק

חותכים לקוביות פלפל ירוק

3
בוצע

פלפל אדום

פלפל אדום

4
בוצע

וגזר

וגזר

5
בוצע

מחממים 3 כפות שמן ו-2 שיני שום

מחממים 3 כפות שמן ו-2 שיני שום

6
בוצע

מוסיפים את הירקות, מטגנים קלות כ 3-4 דקות

מוסיפים את הירקות, מטגנים קלות כ 3-4 דקות

7
בוצע

מוסיפים את הבורגול המסונן ממים

מוסיפים את הבורגול המסונן ממים

8
בוצע

מערבבים

מערבבים

9
בוצע

מוסיפים מים רותחים 1 ס"מ מעל לבורגול

מוסיפים מים רותחים 1 ס"מ מעל לבורגול

10
בוצע

שתי כפות אבקת מרק וחצי כפית פלפל שחור

שתי כפות אבקת מרק וחצי כפית פלפל שחור

11
בוצע

מערבבים היטב ומבשלים על אש בינונית

מערבבים היטב ומבשלים על אש בינונית

12
בוצע

מקררים מעט ומפוררים באמצעות כף

מקררים מעט ומפוררים באמצעות כף

13
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון צבעוני ומרשים לבורגול צבעוני. ניתן לגוון במגוון גדול של ירקות ע”פ העדפה. תוספת מצויינת למנה עיקרית. מרקם הבורגול מתאים לילדים.

משרים את הבורגול במים כשעה.
חותכים לקוביות קטנות את הפלפל הירוק, האדום והגזר
מחממים את השמן בסיר
מוסיפים את שיני השום ומטגנים מעט.
מוסיפים את הירקות ומטגנים כ 3-4 דקות
מסננים את הבורגול ומוסיפים לירקות.
מטגנים קלות ומוסיפים מים רותחים (1 ס”מ מעל לבורגול)
מבשלים על אש בינונית עם מכסה סגור עד צמצום המים .
מקררים מעט ומפוררים בעזרת כף עץ (ע”מ שלא ישאר כגוש)

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
2 כוסות בורגול
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 גזר
3 כפות שמן
2 כפות אבקת מרק
1/2 כפית פלפל שחור
מים רותחים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

וי.

כופתא ברנג'י "קיפודי בשר " מהמטבח הפרסי
הקודם
כופתה ברנג’י
הבא
פאי תפוחים
כופתא ברנג'י "קיפודי בשר " מהמטבח הפרסי
הקודם
כופתה ברנג’י
הבא
פאי תפוחים

הוסף תגובה