רכיבים
-
2 כוסות בורגול
-
1 פלפל אדום
-
1 פלפל ירוק
-
1 גזר
-
3 כפות שמן קנולה
-
2 כפות אבקת מרק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
מים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
משרים 2 כוסות בורגול במי ברז |
2
בוצע
|
חותכים לקוביות פלפל ירוק |
3
בוצע
|
פלפל אדום |
4
בוצע
|
וגזר |
5
בוצע
|
מחממים 3 כפות שמן ו-2 שיני שום |
6
בוצע
|
מוסיפים את הירקות, מטגנים קלות כ 3-4 דקות |
7
בוצע
|
מוסיפים את הבורגול המסונן ממים |
8
בוצע
|
מערבבים |
9
בוצע
|
מוסיפים מים רותחים 1 ס"מ מעל לבורגול |
10
בוצע
|
שתי כפות אבקת מרק וחצי כפית פלפל שחור |
11
בוצע
|
מערבבים היטב ומבשלים על אש בינונית |
12
בוצע
|
מקררים מעט ומפוררים באמצעות כף |
13
בוצע
|
בתאבון |