רכיבים
-
3 יחידות מלאווח
-
3 כפות ממרח פסטו
-
יחידה 300 גרם טופו
-
לברשה
-
תרסיס שמן זית
-
שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מפוררים את הטופו ביד |
3
בוצע
|
3 כפות של ממרח פסטו |
4
בוצע
|
מערבבים היטב עם מזלג |
5
בוצע
|
משמנים עם תרסיס שמן על נייר האפייה (ממש מעט) |
6
בוצע
|
מניחים את המלאווח ובעזרת גלגלת/מערוך מרדדים את בצק המלאווח לעיגול יותר גדול |
7
בוצע
|
מניחים 1/3 מכמות התערובות במרכז המלאווח |
8
בוצע
|
נאסוף מהצדדים לכדור ונהדק |
9
בוצע
|
נהפוך את הכדור ונשטח מעט |
10
בוצע
|
בעזרת סכין חדה נחרוץ חריצים |
11
בוצע
|
בצורה כזו |
12
בוצע
|
נצפה בתרסיס שמן ושומשום |
13
בוצע
|
כך מכינים את שאר המאפים |
14
בוצע
35
|
מכניסים לתנור במצב טורבו בחום שלך 180 מעלות,כ-35 דקות עד להזהבה מלאה. |
15
בוצע
|
ומגישים |