0 0
בורקס במילוי טופו מבצק מלאווח

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

בורקס במילוי טופו מבצק מלאווח

בורקס במילוי טופו מבצק מלאווח טעים ועשיר, מאפה מ-3 מרכיבים בלבד.

מאפיינים:
  • טבעוני
  • פרווה
  • צמחוני

רכיבים

  • לברשה

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מפוררים את הטופו ביד

מפוררים את הטופו ביד

3
בוצע

3 כפות של ממרח פסטו

3 כפות של ממרח פסטו

4
בוצע

מערבבים היטב עם מזלג

מערבבים היטב עם מזלג

5
בוצע

משמנים עם תרסיס שמן על נייר האפייה (ממש מעט)

משמנים עם תרסיס שמן על נייר האפייה (ממש מעט)

6
בוצע

מניחים את המלאווח ובעזרת גלגלת/מערוך מרדדים את בצק המלאווח לעיגול יותר גדול

מניחים את המלאווח ובעזרת גלגלת/מערוך מרדדים את בצק המלאווח לעיגול יותר גדול

7
בוצע

מניחים 1/3 מכמות התערובות במרכז המלאווח

מניחים 1/3 מכמות התערובות במרכז המלאווח

8
בוצע

נאסוף מהצדדים לכדור ונהדק

נאסוף מהצדדים לכדור ונהדק

9
בוצע

נהפוך את הכדור ונשטח מעט

נהפוך את הכדור ונשטח מעט

10
בוצע

בעזרת סכין חדה נחרוץ חריצים

בעזרת סכין חדה נחרוץ חריצים

11
בוצע

בצורה כזו

בצורה כזו

12
בוצע

נצפה בתרסיס שמן ושומשום

נצפה בתרסיס שמן ושומשום

13
בוצע

כך מכינים את שאר המאפים

כך מכינים את שאר המאפים

14
בוצע
35

מכניסים לתנור במצב טורבו בחום שלך 180 מעלות,כ-35 דקות עד להזהבה מלאה.

מכניסים לתנור במצב טורבו בחום שלך 180 מעלות,כ-35 דקות עד להזהבה מלאה.

15
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

בורקס במילוי טופו מבצק מלאווח טעים ועשיר. מאפה מ-3 מרכיבים בלבד. משתמשים בבצק המלאווח שמקצר תהליכים ובממרח פסטו. בורקס טבעוני שמכינים ב-5 דקות עבודה בלבד. השילוב של הפסטו עם הטופו שסופג טעמים מעניקים לבורקס טעם עשיר ועמוק. (לא חייבים להשתמש תמיד ברוטב סויה) מנה בריאה ובזכות הטופו עשירה בחלבון, סידן וברזל.

מוציאים את המלוואח מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה. ומניחים את המלאווח על נייר האפייה.

  1. מוציאים את המלוואח מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מפוררים את הטופו ביד.
  4. שופכים 3 כפות של ממרח פסטו על הטופו.
  5. מערבבים היטב עם מזלג.
  6. משמנים עם תרסיס שמן על נייר האפיה (ממש מעט)
  7. מניחים את המלאווח ובעזרת גלגלת/מערוך מרדדים את בצק המלאווח לעיגול יותר גדול
  8. מניחים 1/3 מכמות התערובות במרכז המלאווח.
  9. נאסוף מהצדדים לכדור ונהדק.
  10. נהפוך את הכדור ונשטח מעט.
  11. בעזרת סכין חדה נחרוץ חריצים (2 לאורך 3 לרוחב).
  12. נצפה בתרסיס שמן ושומשום.
  13. כך מכינים את שאר המאפים.
  14. מכניסים לתנור במצב טורבו בחום שלך 180 מעלות,כ-35 דקות עד להזהבה מלאה.

ומגישים חם

* במידה ואין לכם ממרח פסטו במקרר, לחצו כאן לסדנא מצולמת להכנת פסטו שלב אחר שלב.

רכיבים

מספר סועדים
3 יחידות מלאווח
3 כפות ממרח פסטו
יחידה 300 גרם טופו
לברשה
תרסיס שמן זית
שומשום

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
סיגל אדם

תבשיל ביתי של אורז ועוף אפויים בתנור ב-10 דקות עבודה
הקודם
עוף עם אורז בתנור
מאפה בצק פריך עם חזה עוף
הבא
מאפה בצק פריך במילוי חזה עוף
תבשיל ביתי של אורז ועוף אפויים בתנור ב-10 דקות עבודה
הקודם
עוף עם אורז בתנור
מאפה בצק פריך עם חזה עוף
הבא
מאפה בצק פריך במילוי חזה עוף

הוסף תגובה