0 0
בורקס במילוי תפו”א ופיטריות

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

בורקס במילוי תפו”א ופיטריות

בורקס זה בורקס.
אבל ,טוויסט קטן גלגול נכון וזה כל ההבדל.

  • 90
  • סועדים 10
  • בינוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

קולפים וחותכים כ-6 תפוא בגודל בינוני

קולפים וחותכים כ-6 תפוא בגודל בינוני

2
בוצע

ממלאים את הסיר במים רותחים כ-2 ס"מ מעל לתפו"א

ממלאים את הסיר במים רותחים כ-2 ס"מ מעל לתפו"א

3
בוצע

מוסיפים 2 כפיות אבקת מרק

מוסיפים 2 כפיות אבקת מרק

4
בוצע

חצי כפית פלפל שחור

חצי כפית פלפל שחור

5
בוצע

ומבשלים 20 דקות

ומבשלים 20 דקות

6
בוצע

בודקים עם מזלג שתפו"א רכים

בודקים עם מזלג שתפו"א רכים

7
בוצע

מסננים

מסננים

8
בוצע

מחזירים לסיר

מחזירים לסיר

9
בוצע

מועכים

מועכים

10
בוצע

פטריות חתוכות

פטריות חתוכות

11
בוצע

שוטפים במים

שוטפים במים

12
בוצע

מסננים

מסננים

13
בוצע

וקוצצים

וקוצצים

14
בוצע

מעבירים למחבת חמה

מעבירים למחבת חמה

15
בוצע

מטגנים עד שהנוזלים מתאדים

מטגנים עד שהנוזלים מתאדים

16
בוצע

מוסיפים 2 כפות שמן

מוסיפים 2 כפות שמן

17
בוצע

3 שיני שום

3 שיני שום

18
בוצע

רבע כפית כורכום

רבע כפית כורכום

19
בוצע

כפית פפריקה אדומה

כפית פפריקה אדומה

20
בוצע

רבע כפית פלפל שחור

רבע כפית פלפל שחור

21
בוצע

רבע כוס יין לבן. 2 כפות דבש.

רבע כוס יין לבן. 2 כפות דבש.

22
בוצע

מערבבים ומוסיפים 2 כפות ירק קצוץ.

מערבבים ומוסיפים 2 כפות ירק קצוץ.

23
בוצע

לאחר אידוי הנוזלים מוסיפים לפירה

לאחר אידוי הנוזלים מוסיפים לפירה

24
בוצע

מערבבים היטב, טועמים ומתקנים טעמים

מערבבים היטב, טועמים ומתקנים טעמים

25
בוצע

חבילת בצק עלים

חבילת בצק עלים

26
בוצע

פורסים ומרדדים דק למלבנים

פורסים ומרדדים דק למלבנים

27
בוצע

מניחים את המילוי ומגלגלים

מניחים את המילוי ומגלגלים

28
בוצע

לקפל

לקפל

29
בוצע

למעוך מעט

למעוך מעט

30
בוצע

להבריש בביצה ולפזר שומשום

להבריש בביצה ולפזר שומשום

31
בוצע

להכניס לתנור שחומם ל 170 מעלות

להכניס לתנור שחומם ל 170 מעלות

32
בוצע

עד הזהבה

עד הזהבה

33
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון לבורקס תפוחי אדמה ופטריות בהכנה בייתית. מאפה מעולה בשילוב רוטב פיטריות.

קולפים את תפו”א
חותכים לקוביות מוסיפים את אבקת מרק וחצי כפית פלפל שחור
ומבשלים עד שיתרככו.
ברגע שמוכנים ,מועכים ושמים בצד.

להכנת המילוי:
קוצצים את הפטריות.
מטגנים במחבת עד שהנוזלים מתאדים.
מוסיפים 2 כפות שמן, שום, כורכום, פפריקה , יין ודבש ומערבבים
מוסיפים את הירק ומערבבים עד אידוי כל הנוזלים.
מוסיפים את המילוי לתפו”א מערבבים ומתקנים את הטעם.
ממלאים ומקפלים ע”פ התמונות

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג בצק עלים
6 תפו"א בינוניים
1 קופסא פטריות חתוכות
2 כפיות אבקת מרק
1/4 כפית כורכום
1 כפית פפריקה אדומה
2 כפות שמן
3 שיני שום
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1/4 כוס יין לבן
2 כפות דבש
2 כפות ירק קצוץ
1 ביצה למריחה
שומשום

מערכת vTop

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

יאמי

מלפפונים בשמיר
הקודם
מלפפונים בשמיר
נתחי עוף מוקפצים על האש
הבא
נתחי עוף מוקפצים על האש
מלפפונים בשמיר
הקודם
מלפפונים בשמיר
נתחי עוף מוקפצים על האש
הבא
נתחי עוף מוקפצים על האש

הוסף תגובה