רכיבים
-
1 ק"ג בצק עלים
-
6 תפו"א בינוניים
-
1 קופסא פטריות חתוכות
-
2 כפיות אבקת מרק
-
1/4 כפית כורכום
-
1 כפית פפריקה אדומה
-
2 כפות שמן
-
3 שיני שום
-
1/4 כפית פלפל שחור
-
1 כפית מלח
-
1/4 כוס יין לבן
-
2 כפות דבש
-
2 כפות ירק קצוץ
-
1 ביצהלמריחה
-
שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קולפים וחותכים כ-6 תפוא בגודל בינוני |
2
בוצע
|
ממלאים את הסיר במים רותחים כ-2 ס"מ מעל לתפו"א |
3
בוצע
|
מוסיפים 2 כפיות אבקת מרק |
4
בוצע
|
חצי כפית פלפל שחור |
5
בוצע
|
ומבשלים 20 דקות |
6
בוצע
|
בודקים עם מזלג שתפו"א רכים |
7
בוצע
|
מסננים |
8
בוצע
|
מחזירים לסיר |
9
בוצע
|
מועכים |
10
בוצע
|
פטריות חתוכות |
11
בוצע
|
שוטפים במים |
12
בוצע
|
מסננים |
13
בוצע
|
וקוצצים |
14
בוצע
|
מעבירים למחבת חמה |
15
בוצע
|
מטגנים עד שהנוזלים מתאדים |
16
בוצע
|
מוסיפים 2 כפות שמן |
17
בוצע
|
3 שיני שום |
18
בוצע
|
רבע כפית כורכום |
19
בוצע
|
כפית פפריקה אדומה |
20
בוצע
|
רבע כפית פלפל שחור |
21
בוצע
|
רבע כוס יין לבן. 2 כפות דבש. |
22
בוצע
|
מערבבים ומוסיפים 2 כפות ירק קצוץ. |
23
בוצע
|
לאחר אידוי הנוזלים מוסיפים לפירה |
24
בוצע
|
מערבבים היטב, טועמים ומתקנים טעמים |
25
בוצע
|
חבילת בצק עלים |
26
בוצע
|
פורסים ומרדדים דק למלבנים |
27
בוצע
|
מניחים את המילוי ומגלגלים |
28
בוצע
|
לקפל |
29
בוצע
|
למעוך מעט |
30
בוצע
|
להבריש בביצה ולפזר שומשום |
31
בוצע
|
להכניס לתנור שחומם ל 170 מעלות |
32
בוצע
|
עד הזהבה |
33
בוצע
|
בתאבון |