רכיבים
-
4 תפוח אדמה
-
1 (בינוני) בטטה
-
3 בצל ירוק
-
חבילת דפי אורז
-
50 גרם מחמאה
-
כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לבשל 4 תפו"א ובטטה בגודל בינוני ולסנן מהמים |
2
בוצע
|
להוסיף 50 גרם מחמאה, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור |
3
בוצע
|
למעוך |
4
בוצע
|
שהפירה קר להוסיף בצל ירוק קצוץ ולערבב היטב |
5
בוצע
|
להכין קערה עם מים קרים ומשטח |
6
בוצע
|
לטבול דף אורז בקערת המים ולספור עד 5 |
7
בוצע
|
להוציא לתת למים לטפטפף (לספור שוב עד 5) |
8
בוצע
|
להעביר למשטח ולהניח מהפירה הקר בצורת גליל |
9
בוצע
|
לגלגל בצורת סיגר ולסגור בקצוות |
10
בוצע
|
להניח בתבנית משומנת עגולה |
11
בוצע
|
להמשיך ולסדר בתבנית בצורת שבלול |
12
בוצע
|
להבריש בביצה ולפזר שומשום |
13
בוצע
|
לאפות ב-170 מעלות |
14
בוצע
|
עד הזהבה |
15
בוצע
|
בתאבון |
One Comment הסתר הערות
נהדר