0 0
בורקס דפי אורז במילוי תפוח אדמה ובטטה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

בורקס דפי אורז במילוי תפוח אדמה ובטטה

בורקס דפי אורז במילוי תפוח אדמה ובטטה. בורקס בריא, טעים ללא גלוטן ודל קלוריות.

מאפיינים:
  • טבעוני
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

לבשל 4 תפו"א ובטטה בגודל בינוני ולסנן מהמים

לבשל 4 תפו"א ובטטה בגודל בינוני ולסנן מהמים

2
בוצע

להוסיף 50 גרם מחמאה, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור

להוסיף 50 גרם מחמאה, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור

3
בוצע

למעוך

למעוך

4
בוצע

שהפירה קר להוסיף בצל ירוק קצוץ ולערבב היטב

שהפירה קר להוסיף בצל ירוק קצוץ ולערבב היטב

5
בוצע

להכין קערה עם מים קרים ומשטח

להכין קערה עם מים קרים ומשטח

6
בוצע

לטבול דף אורז בקערת המים ולספור עד 5

לטבול דף אורז בקערת המים ולספור עד 5

7
בוצע

להוציא לתת למים לטפטפף (לספור שוב עד 5)

להוציא לתת למים לטפטפף (לספור שוב עד 5)

8
בוצע

להעביר למשטח ולהניח מהפירה הקר בצורת גליל

להעביר למשטח ולהניח מהפירה הקר בצורת גליל

9
בוצע

לגלגל בצורת סיגר ולסגור בקצוות

לגלגל בצורת סיגר ולסגור בקצוות

10
בוצע

להניח בתבנית משומנת עגולה

להניח בתבנית משומנת עגולה

11
בוצע

להמשיך ולסדר בתבנית בצורת שבלול

להמשיך ולסדר בתבנית בצורת שבלול

12
בוצע

להבריש בביצה ולפזר שומשום

להבריש בביצה ולפזר שומשום

13
בוצע

לאפות ב-170 מעלות

לאפות ב-170 מעלות

14
בוצע

עד הזהבה

עד הזהבה

15
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

בורקס דפי אורז במילוי תפוח אדמה ובטטה. בורקס בריא, טעים, ללא גלוטן ודל קלוריות. מנה מהירה וקלה להכנה. דפי אורז הינו חומר גלם עם טעם ניטרלי,המאפשר ליצור עולם של מאפים נפלאים וקריספיים.בנוסף,ניתן למילוי במגוון אפשרויות: גבינות,בשר,ירקות וכו’. ניתן לאפות או לטגן את המאפה לפי העדפתכם.

  1. לבשל 4 תפו”א ובטטה בגודל בינוני ולסנן מהמים. (להשאיר בערך כוס ממי הבישול למקרה הצורך)
  2. להוסיף 50 גרם מחמאה, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
  3. למעוך הכל ביחד (יש למעוך שתפו”א עדיין חמים ע”מ שהחמאה תימס).אם המחית קשה ניתן להוסיף ממי הפירה בהדרגה.
  4. שהפירה קר להוסיף בצל ירוק קצוץ ולערבב היטב.
  5. להכין קערה עם מים קרים ומשטח.
  6. לטבול דף אורז בקערת המים ולספור עד 5.
  7. להוציא, לתת למים לטפטפף (לספור שוב עד 5).
  8. להעביר למשטח ולהניח מהפירה הקר בצורת גליל
  9. לגלגל בצורת סיגר ולסגור בקצוות.
  10. להניח בתבנית משומנת עגולה.
  11. להמשיך ולסדר בתבנית בצורת שבלול.
  12. להבריש בביצה ולפזר שומשום.
  13. לאפות ב-170 מעלות עד הזהבה.

להגיש חם לצד סלט.
בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
4 תפוח אדמה
1 (בינוני) בטטה
3 בצל ירוק
חבילת דפי אורז
50 גרם מחמאה
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
סימה לוי

בראוניז שוקולית וגבינה, קינוח מדהים! עם טעמים מעולים.מומלצת ביותר.
הקודם
בראוניז שוקולית וגבינה
מוקפץ טופו עם שעועית וגזר גמדי
הבא
מוקפץ טופו עם שעועית וגזר גמדי
בראוניז שוקולית וגבינה, קינוח מדהים! עם טעמים מעולים.מומלצת ביותר.
הקודם
בראוניז שוקולית וגבינה
מוקפץ טופו עם שעועית וגזר גמדי
הבא
מוקפץ טופו עם שעועית וגזר גמדי

הוסף תגובה