רכיבים
-
4 יחידות מלאווח
-
1 תפוח אדמה
-
200 גרם גבינת שמנת
-
1 ביצה
-
15 עלים בזיליקום
-
טבעות זיתים
-
1/2 כפית שטוחה מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
להברשה
-
מעט חלבון
-
2 כפות שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מבשלים את התפוח אדמה ומועכים עם מזלג |
3
בוצע
|
קוצצים בזיליקום |
4
בוצע
|
מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים |
5
בוצע
|
משמנים נייר אפייה |
6
בוצע
|
מניחים את המלאווח.(יש להוציא מהמקפיא ל 5 דקות ע"מ שהיה נוח לעבודה) |
7
בוצע
|
בעזרת סכין חדה חוצים לשניים |
8
בוצע
|
מניחים כף מהתערובת על החצי |
9
בוצע
|
מקפלים |
10
בוצע
|
בעזרת מזלג מהדקים בצדדים שהמילוי לא יצא |
11
בוצע
|
מניחים בתבנית אפייה |
12
בוצע
|
מברישים עם החלבון ביצה |
13
בוצע
|
מפזרים שומשום |
14
בוצע
25
|
מכניסים לתנור במצב טורבו ל 180 מעלות 25 דקות |
15
בוצע
|
עד להזהבה |
16
בוצע
|
ומגישים |