• בית
  • חלבי
  • בורקס מלאווח במילוי תפוח-אדמה וגבינה
0 0
בורקס מלאווח במילוי תפוח-אדמה וגבינה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

בורקס מלאווח במילוי תפוח-אדמה וגבינה

בורקס מלאווח פריך שכולם יאהבו

מאפיינים:
  • חלבי
  • צמחוני

רכיבים

  • להברשה

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מבשלים את התפוח אדמה ומועכים עם מזלג

מבשלים את התפוח אדמה ומועכים עם מזלג

3
בוצע

קוצצים בזיליקום

קוצצים בזיליקום

4
בוצע

מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים

מכניסים לקערה את כל המרכיביםומערבבים

5
בוצע

משמנים נייר אפייה

משמנים נייר אפייה

6
בוצע

מניחים את המלאווח.(יש להוציא מהמקפיא ל 5 דקות ע"מ שהיה נוח לעבודה)

מניחים את המלאווח.(יש להוציא מהמקפיא ל 5 דקות ע"מ שהיה נוח לעבודה)

7
בוצע

בעזרת סכין חדה חוצים לשניים

בעזרת סכין חדה חוצים לשניים

8
בוצע

מניחים כף מהתערובת על החצי

מניחים כף מהתערובת על החצי

9
בוצע

מקפלים

מקפלים

10
בוצע

בעזרת מזלג מהדקים בצדדים שהמילוי לא יצא

בעזרת מזלג מהדקים בצדדים שהמילוי לא יצא

11
בוצע

מניחים בתבנית אפייה

מניחים בתבנית אפייה

12
בוצע

מברישים עם החלבון ביצה

מברישים עם החלבון ביצה

13
בוצע

מפזרים שומשום

מפזרים שומשום

14
בוצע
25

מכניסים לתנור במצב טורבו ל 180 מעלות 25 דקות

מכניסים לתנור במצב טורבו ל 180 מעלות 25 דקות

15
בוצע

עד להזהבה

עד להזהבה

16
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

מתכון לבורקס מלאווח במילוי תפוח-אדמה וגבינת שמנת. מאפה פריך וזהוב,שנעשה מהבצק המוכן של המלאווח במהירות.חוסך זמן בהכנת הבצק.מאפה פשוט להכנה במינימום עבודה עם ריח נהדר שכולם יאהבו.

  1. קולפים וחותכים את תפוח האדמה לקוביות ומבשלים עד לריכוך.
  2. מסננים ומועכים את תפוח-האדמה לפירה.
  3. קוצצים את הבזיליקום.
  4. מוסיפים לפירה את גבינת השמנת,הביצה, הבזיליקום,טבעות זיתים,מלח,פלפל שחור ומערבבים.(משאירים מעט מחלבון הביצה בצד להברשה)
  5. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  6. מפשירים מעט את המלאווח. (עובדים על המלאווח שהוא קר)
  7. מניחים את המלאווח על נייר אפייה המשומן.
  8. וחוצים לשניים (מכל חצי מלאווח יוצא בורקס).
  9. שמים כף של המלית בצד אחד של חצי המלאווח ומקפלים לשניים.
  10. בעזרת שיני המזלג מהדקים את השוליים, כדי שהמלוי לא יצא ולא יפתח באפייה.
  11. מסדרים על גבי התבנית.
  12. מברישים קלות עם חלבון הביצה שהשארנו בצד.
  13. מפזרים שומשום.
  14. אופים 25 דקות במצב טורבו ב 180 מעלות,עד להשחמה.
  15. ומגישים.

לחצו כאן
למתכונים ורעיונות נוספים עם מלאווח

רכיבים

מספר סועדים
4 יחידות מלאווח
1 תפוח אדמה
200 גרם גבינת שמנת
1 ביצה
15 עלים בזיליקום
טבעות זיתים
1/2 כפית שטוחה מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון
להברשה
מעט חלבון
2 כפות שומשום

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
שני מסיקה

מתכון לבורגול עם אפונה וגר
הקודם
בורגול עם אפונה וגזר
מתכון לתבשיל שוקי עוף עם תפו"א ברוטב תפוזים.
הבא
שוקי עוף בתפוזים
מתכון לבורגול עם אפונה וגר
הקודם
בורגול עם אפונה וגזר
מתכון לתבשיל שוקי עוף עם תפו"א ברוטב תפוזים.
הבא
שוקי עוף בתפוזים

הוסף תגובה