רכיבים
-
4 פיתות
-
4 ביצים
-
4 פרוסות גבינה צהובה
-
4 כפות קטשופ
-
מלח
-
פלפל שחור טחון
-
שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
פיתה |
2
בוצע
|
מסירים את החלק העליון ומשאירים דפנות |
3
בוצע
|
בעזרת החלק שהסרנו מגבהים מעט את הדפנות |
4
בוצע
|
יוצקים קטשופ ומורחים |
5
בוצע
|
מניחים חתיכות גבינה צהובה |
6
בוצע
|
שוברים ביצה בכוס ושופכים למרכז הפיתה |
7
בוצע
|
מוסיפים מלח ופלפל שחור |
8
בוצע
|
מוסיפים מעט גבינה צהובה מעל |
9
בוצע
|
מברישים את הדפנות עם מעט מהחלבון |
10
בוצע
|
ומפזרים שומשום |
11
בוצע
|
מכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה |
12
בוצע
|
בתאבון |