0 0
בראוניז שוקולית וגבינה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

בראוניז שוקולית וגבינה

מאפיינים:
  • חלבי

בראוניז שוקולית בגרסה החלבית והפשוטה להכנה. הקינוח המתוק והמושלם בטעם הנפלא.

  • 75
  • סועדים 24
  • קל

רכיבים

  • לשכבת שוקולית :

  • לשכבת הגבינה :

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים לשכבת השוקולית

המצרכים לשכבת השוקולית

2
בוצע

להעביר לקערה: כוס קמח,

להעביר לקערה: כוס קמח,

3
בוצע

3/4 כוס שוקולית,

3/4 כוס שוקולית,

4
בוצע

3/4 כוס סוכר,

3/4 כוס סוכר,

5
בוצע

4 ביצים,

4 ביצים,

6
בוצע

1/2 כוס שמנת מתוקה,

1/2 כוס שמנת מתוקה,

7
בוצע

1/2 כוס שמן

1/2 כוס שמן

8
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

9
בוצע

לשמור בצד 1/3 כוס בלילה ולהעביר את היתרה לתבנית משומנת

לשמור בצד 1/3 כוס בלילה ולהעביר את היתרה לתבנית משומנת

10
בוצע
20

לאפות בחום של 180 מעלות כ-20 דקות

לאפות בחום של 180 מעלות כ-20 דקות

11
בוצע

המצרכים לשכבת הגבינה

המצרכים לשכבת הגבינה

12
בוצע

להוסיף לקערה : 2 כפות קמח,

להוסיף לקערה : 2 כפות קמח,

13
בוצע

כוס סוכר,

כוס סוכר,

14
בוצע

ביצה,

ביצה,

15
בוצע

500 גרם גבינה לבנה

500 גרם גבינה לבנה

16
בוצע

ולערבב היטב

ולערבב היטב

17
בוצע

לצקת על עוגת השוקולית

לצקת על עוגת השוקולית

18
בוצע

1/3 כוס בלילה שוקולית שהשארנו

1/3 כוס בלילה שוקולית שהשארנו

19
בוצע

להזליף על הגבינה

להזליף על הגבינה

20
בוצע
45

ליצור צורת "שיש" ולאפות בחום של 150 מעלות לכ-45 דקות

ליצור צורת "שיש" ולאפות בחום של 150 מעלות לכ-45 דקות

21
בוצע

תהנו.

תהנו.

הוראות הכנה

שתף

בראוניז שוקולית בגרסה חלבית משגעת! קלה להכנה ובמרקם נפלא. קינוח שנראה מדהים, מתאים לאירוח ונחטף במהירות.מאוד טעים ופשוט מאוד להכנה. ללא ספק הקינוח המתוק והמושלם בטעם הנפלא.

  1. לערבב את כל המצרכים לשכבת השוקולית.
  2. להוציא 1/3 כוס מבלילת השוקולית ולשמור.
  3. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת בגודל 20*30 לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20 דקות.עד שהחלק העליון מתקשה.
  4. בזמן שהעוגה נאפית. מערבבים את כל המרכביבם לשכבת הגבינה.
  5. ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
  6. יוצקים את בלילת הגבינה על עוגת השוקולית ומיישרים.
  7. מזליפים מבלילת השוקולית שהשארנו ויוצרים דוגמת “שיש” באמצעות סכין או שיפוד עץ.
  8. אופים ב-150 מעלות כ-45 דקות, עד שהעוגה יציבה והאמצע מעט רוטט.
  9. מקררים היטב וחותכים לקוביות.

תהנו.

רכיבים

מספר סועדים
לשכבת שוקולית :
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן קנולה
3/4 כוס שוקולית
1/2 כוס שמנת מתוקה
כוס קמח
לשכבת הגבינה :
500 גרם (5%) גבינה לבנה
כוס סוכר
1 ביצה
2 כפות קמח

ליהיא🦋

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
יונתן להב

חורשט בדנג'ון תבשיל חצילים פרסי. סמיך עם בשר בקר שבושל שעות על אש קטנה,מתובל כהלכה ובטעם נפלא.
הקודם
חורשט בדנג’ון פרסי מסורתי
בורקס דפי אורז במילוי תפוח אדמה
הבא
בורקס דפי אורז במילוי תפוח אדמה ובטטה
חורשט בדנג'ון תבשיל חצילים פרסי. סמיך עם בשר בקר שבושל שעות על אש קטנה,מתובל כהלכה ובטעם נפלא.
הקודם
חורשט בדנג’ון פרסי מסורתי
בורקס דפי אורז במילוי תפוח אדמה
הבא
בורקס דפי אורז במילוי תפוח אדמה ובטטה

הוסף תגובה