רכיבים
-
לגונדי :
-
1/2 ק"ג בשר בקר
-
1/2 ק"ג בשר הודו
-
1.5 כף כמון
-
1/2 כוס בצל טחון
-
מערבבים היטב ומוסיפים :
-
2 כוסות חומוס קלוי טחון
-
1/2 כף שמן
-
1 כפית מלח
-
1 כפית כורכום
-
1/2 כפית פלפל שחור
-
1/2 כפית פפריקה אדומה חריפה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1.5 כוסות בצל טחון
-
למרק :
-
1 בצל קלוף
-
2 שוקיים
-
1/2 כפית מלח
-
1 כפית כורכום
-
1/4 כפית פפריקה מתוקה חריפה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
חצי ק"ג בשר הודו וחצי ק"ג בשר בקר |
2
בוצע
|
מוסיפים חצי כוס בצל טחון ו 2 כפות כמון ומערבבים |
3
בוצע
|
2 כוסות חומוס טחון קלוי |
4
בוצע
|
שאר התבלינים הבצל והשמן |
5
בוצע
|
ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה |
6
בוצע
|
מרתיחים סיר מים |
7
בוצע
|
יוצרים כדורים ומגלגלים |
8
בוצע
|
בערך בגודל של כדור טניס |
9
בוצע
|
מניחים בזהירות במים הרותחים |
10
בוצע
|
מוסיפים את השוקיים |
11
בוצע
|
ואת הבצל השלם מרתיחים 10 דקות ומסירים את הקצף |
12
בוצע
|
מוסיפים חצי כפית מלח |
13
בוצע
|
רבע כפית פפריקה חריפה וכפית כורכום |
14
בוצע
|
ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי |
15
בוצע
|
בתאבון |