רכיבים
-
5 חזי עוף
-
המצרכים למילוי :
-
1/2 ק"ג בשר טחון
-
2 בצליםקצוץ
-
2 סלסלאות פטריות
-
1/2 כוס ירק קצוץ
-
1 כפית תבלין לשווארמה
-
1 כפית כמון
-
1/2 כפית פלפל שחור
-
2 כפיות מלח
-
2 כפיות אבקת מרק פטריות
-
שמן
-
המצרכים לציפוי :
-
קמח
-
2 ביצים
-
פירורי לחם (רצוי פנקו)
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קוטמים את רגלי הפטריות וחותכים לקוביות |
2
בוצע
|
מחממים 5 כפות שמן |
3
בוצע
|
מוסיפים את הבצל הקצוץ לשמן החם ומערבבים כ-10 דקות |
4
בוצע
|
מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים |
5
בוצע
|
מוסיפים את הירק הקצוץ |
6
בוצע
|
כפית תבלין שווארמה, אחד כפית כמון |
7
בוצע
|
חצי כפית פלפל שחור, 2 כפיות מלח |
8
בוצע
|
2 כפיות אבקת מרק פטריות |
9
בוצע
|
מערבבים היטב עד שהבשר פירורי |
10
בוצע
|
מוסיפים את הפטריות |
11
בוצע
|
ומערבבים עד להשחמת הבשר |
12
בוצע
|
מעבירים לקערה לסינון מנוזלים ולקירור |
13
בוצע
|
משטחים את חזה העוף |
14
בוצע
|
פורסים ניילון נצמד ומניחים את חזה העוף |
15
בוצע
|
ממלאים על חצי הפרפר את הבשר |
16
בוצע
|
מכסים, מהדקים |
17
בוצע
|
מקפלים את הקצוות |
18
בוצע
|
עוטפים בניילון הנצמד, מהדקים |
19
בוצע
|
מגלגלים וחותכים את הניילון |
20
בוצע
|
מגלגלים בקצוות כמו סוכרייה |
21
בוצע
|
פורסים שוב את הניילון הנצמד ומניחים לאורך |
22
בוצע
|
מקפלים ומהדקים |
23
בוצע
|
הגלילות מוכנות לבישול |
24
בוצע
|
מרתיחים מים בסיר עם 2 כפות אבקת מרק |
25
בוצע
|
מניחים את הגלילות |
26
בוצע
|
הופכים שהגלילות מלבינות מלמטה |
27
בוצע
|
כשמוכנות מוצאים לקירור |
28
בוצע
|
מסירים את הניילון הנצמד |
29
בוצע
|
החומרים לציפוי |
30
בוצע
|
מעבירים לקערות |
31
בוצע
|
מקמחים |
32
בוצע
|
לבלילת הביצה |
33
בוצע
|
לבלילת הביצה |
34
בוצע
|
מכינים את כל הגלילות |
35
בוצע
|
מחממים שמן בתבנית, מניחים את הגלילה |
36
בוצע
|
מגלגלים שמזהיב |
37
בוצע
|
מוצאים לנייר סופג |
38
בוצע
|
בתאבון |