• בית
  • בשרי
  • גלילות חזה עוף במילוי בשר ופטריות
0 0
גלילות חזה עוף במילוי בשר ופטריות

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

גלילות חזה עוף במילוי בשר ופטריות

פשוט וטעים מאוד.

  • 120
  • סועדים 10
  • בינוני

רכיבים

  • המצרכים למילוי :

  • המצרכים לציפוי :

שלבי הכנה

1
בוצע

קוטמים את רגלי הפטריות וחותכים לקוביות

קוטמים את רגלי הפטריות וחותכים לקוביות

2
בוצע

מחממים 5 כפות שמן

מחממים 5 כפות שמן

3
בוצע

מוסיפים את הבצל הקצוץ לשמן החם ומערבבים כ-10 דקות

מוסיפים את הבצל הקצוץ לשמן החם ומערבבים כ-10 דקות

4
בוצע

מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים

מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים

5
בוצע

מוסיפים את הירק הקצוץ

מוסיפים את הירק הקצוץ

6
בוצע

כפית תבלין שווארמה, אחד כפית כמון

כפית תבלין שווארמה, אחד כפית כמון

7
בוצע

חצי כפית פלפל שחור, 2 כפיות מלח

חצי כפית פלפל שחור, 2 כפיות מלח

8
בוצע

2 כפיות אבקת מרק פטריות

2 כפיות אבקת מרק פטריות

9
בוצע

מערבבים היטב עד שהבשר פירורי

מערבבים היטב עד שהבשר פירורי

10
בוצע

מוסיפים את הפטריות

מוסיפים את הפטריות

11
בוצע

ומערבבים עד להשחמת הבשר

ומערבבים עד להשחמת הבשר

12
בוצע

מעבירים לקערה לסינון מנוזלים ולקירור

מעבירים לקערה לסינון מנוזלים ולקירור

13
בוצע

משטחים את חזה העוף

משטחים את חזה העוף

14
בוצע

פורסים ניילון נצמד ומניחים את חזה העוף

פורסים ניילון נצמד ומניחים את חזה העוף

15
בוצע

ממלאים על חצי הפרפר את הבשר

ממלאים על חצי הפרפר את הבשר

16
בוצע

מכסים, מהדקים

מכסים, מהדקים

17
בוצע

מקפלים את הקצוות

מקפלים את הקצוות

18
בוצע

עוטפים בניילון הנצמד, מהדקים

עוטפים בניילון הנצמד, מהדקים

19
בוצע

מגלגלים וחותכים את הניילון

מגלגלים וחותכים את הניילון

20
בוצע

מגלגלים בקצוות כמו סוכרייה

מגלגלים בקצוות כמו סוכרייה

21
בוצע

פורסים שוב את הניילון הנצמד ומניחים לאורך

פורסים שוב את הניילון הנצמד ומניחים לאורך

22
בוצע

מקפלים ומהדקים

מקפלים ומהדקים

23
בוצע

הגלילות מוכנות לבישול

הגלילות מוכנות לבישול

24
בוצע

מרתיחים מים בסיר עם 2 כפות אבקת מרק

מרתיחים מים בסיר עם 2 כפות אבקת מרק

25
בוצע

מניחים את הגלילות

מניחים את הגלילות

26
בוצע

הופכים שהגלילות מלבינות מלמטה

הופכים שהגלילות מלבינות מלמטה

27
בוצע

כשמוכנות מוצאים לקירור

כשמוכנות מוצאים לקירור

28
בוצע

מסירים את הניילון הנצמד

מסירים את הניילון הנצמד

29
בוצע

החומרים לציפוי

החומרים לציפוי

30
בוצע

מעבירים לקערות

מעבירים לקערות

31
בוצע

מקמחים

מקמחים

32
בוצע

לבלילת הביצה

לבלילת הביצה

33
בוצע

לבלילת הביצה

לבלילת הביצה

34
בוצע

מכינים את כל הגלילות

מכינים את כל הגלילות

35
בוצע

מחממים שמן בתבנית, מניחים את הגלילה

מחממים שמן בתבנית, מניחים את הגלילה

36
בוצע

מגלגלים שמזהיב

מגלגלים שמזהיב

37
בוצע

מוצאים לנייר סופג

מוצאים לנייר סופג

38
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

רוצים להרשים אורחים , מכרים או סתם לפנק את המשפחה ? זה המתכון, גליליות חזה עוף במילוי בשר. כל השלבים מצולמים. קל מאוד להכנה, נרעה מעולה והכי חשוב טעים !!!

מסירים את רגלי הפטריות וחותכים לקוביות.
מעבירים לתבנית כ-5 כפות שמן והבצל ומטגנים כ 10 דקות.
מוסיפים את הבשר והתבלינים למילוי ומערבבים עד שהבשר פירורי.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים עד שהמילוי משחים.
מעבירים למסננת לסינון הנוזלים ולקירור התערובת.

“דופקים” חזה עוף, מניחים ע”ג ניילון נצמד וממלאים צד אחד של חזה העוף.
סוגרים עם החצי השני ומהדקים גם בצדדים.
עוטפים היטב בניילון נצמד .
את הקצוות סוגרים בצורת סוכרייה ועוטפים שוב לאורך הגלילה.

מרתיחים סיר עם 2 כפות אבקת מרק.
מניחים את הגלילות לכ-10 דקות (ברגע שהם לבנות בחלק התחתון יש להפוך)
מוציאים מהמים מסירים את הניילון ומקררים.

מכינים ב 3 קערות את הקמח ,הביצים ופירורי הלחם.
מקמחים את הגלילה, טובלים בביצה ומצפים בפירורי הלחם.
מעבירים לתבנית עם שמן חם ברגע שהפירורים זהובים יש לגלגל .

מוציאים לנייר סופג.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
5 חזי עוף
המצרכים למילוי :
1/2 ק"ג בשר טחון
2 בצלים קצוץ
2 סלסלאות פטריות
1/2 כוס ירק קצוץ
1 כפית תבלין לשווארמה
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפיות מלח
2 כפיות אבקת מרק פטריות
שמן
המצרכים לציפוי :
קמח
2 ביצים
פירורי לחם (רצוי פנקו)

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

בהתחלה חששתי להכין. אבל זה פשוט כמו להכין שניצל.

סלמון במייפל על מצע סלק
הקודם
דג סלמון במייפל על מצע סלק
חזה עוף על מצע בטטה
הבא
חזה עוף על מצע בטטה
סלמון במייפל על מצע סלק
הקודם
דג סלמון במייפל על מצע סלק
חזה עוף על מצע בטטה
הבא
חזה עוף על מצע בטטה

הוסף תגובה