רכיבים
-
3 יח' דג אמנון
-
2 לימון
-
1/4 צרור כוסברה
-
מרינדת פלפלים / רוטב פסטו
שלבי הכנה
1
בוצע
|
להניח דגי אמנון בקערת מים עם מיץ לימון לחצי שעה. |
2
בוצע
|
למרוח את המרינדה בתחתית התבנית |
3
בוצע
|
להניח את הדגים על מצע הפלפלים |
4
בוצע
|
לעטוף את הדגים במרינדה |
5
בוצע
|
להניח פרוסות לימון וגבעולי כוסברה |
6
בוצע
30
|
לעטוף עם רדיד אלומיניום ולהכניס לתנור ל-180 מעלות ל-30 דקות |
7
בוצע
|
בתאבון. |