0 0

דג סלמון במייפל על מצע סלק

מנה מתוקה ובריאה של דג סלמון במייפל

  • 70
  • סועדים 2
  • בינוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

חתיכות סלמון

חתיכות סלמון

2
בוצע

לקלוף ולשטוף סלק

לקלוף ולשטוף סלק

3
בוצע

לפרוס לפרוסות דקות

לפרוס לפרוסות דקות

4
בוצע

בקערה 3 כפות סויה

בקערה 3 כפות סויה

5
בוצע

להוסיף 3 כפות מייפל

להוסיף 3 כפות מייפל

6
בוצע

שן שום ושן ג'ינג'ר

שן שום ושן ג'ינג'ר

7
בוצע

חצי כפית פלפל גרוס וכף גדושה ירק קצוץ

חצי כפית פלפל גרוס וכף גדושה ירק קצוץ

8
בוצע

כף שמן זית

כף שמן זית

9
בוצע

לערבב היטב

לערבב היטב

10
בוצע

להניח את הסלק ולכסות היטב

להניח את הסלק ולכסות היטב

11
בוצע

לפרוס רדיד אלומיניות על תבנית

לפרוס רדיד אלומיניות על תבנית

12
בוצע

להניח את הסלק

להניח את הסלק

13
בוצע

ומעליו את חתיכות הדג

ומעליו את חתיכות הדג

14
בוצע

לשפוך מעל את המירנדה שנשארה

לשפוך מעל את המירנדה שנשארה

15
בוצע

להניח גבעולי רוזמרין

להניח גבעולי רוזמרין

16
בוצע

לסגור את הרדיד היטב

לסגור את הרדיד היטב

17
בוצע

להכניס לחצי שעה לתנור בחום של 180 מעלות

להכניס לחצי שעה לתנור בחום של 180 מעלות

18
בוצע

בעזרת סכין לפתוח במרכז

בעזרת סכין לפתוח במרכז

19
בוצע

להבריש את הדג במירינדה

להבריש את הדג במירינדה

20
בוצע

ולהכניס לתנור לרבע שעה נוספת

ולהכניס לתנור לרבע שעה נוספת

21
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון לדג סלמון במייפל על מצע סלק. מתכון לדג איכותי מפתיע במתיקות על מצע של קרפציו סלק.נאפה בתנור משמש כמנה עיקרית ובריאה.

לקלוף לשטוף ולחתוך לפרוסות דקות את הסלק.
לערבב היטב את כל החומרים פרטי לרוזמרין ולדג.
להוסיף את הסלק למרינדה לכסות היטב את הסלק ולשים במקרר לחצי שעה.
לפרוס את הרדיד אלומיניום.
להניח את פרוסות הסלק ומעל את חתיכות הדגים.
למזוג מעל את המרינדה ולהניח מעל את גבעולי הרוזמרין.
לסגור היטב את הרדיד אלומיניום ולהכניס לתנור לחצי שעה בחום של 180 מעלות.
לאחר חצי שעה להוציא – לפתוח מלמעלה להבריש את הדג ולהכניס לרבע שעה נוספת.

בתאבון

רכיבים

מספר סועדים
2 מנות דג סלמון
1 סלק
3 כפות סויה
3 כפות מייפל
1 שן שום
כף ג'ינג'ר
1 כף ירק קצוץ
1 כף שמן זית
גבעול רוזמרין
1/2 כפית פלפל גרוס

סימון תזונתי

376
קלוריות
39 גרם
חלבון
17 גרם
שומן
15 גרם
פחמימות
106 מ"ג
כולסטרול
1.1 גרם
סיבים

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מירי לפיד

אחלה מתכון מתוק ובריא!

מניפות תפוחי אדמה
הקודם
מניפות תפוחי אדמה
גלילות חזה עוף במילוי בשר ופטריות
הבא
גלילות חזה עוף במילוי בשר ופטריות
מניפות תפוחי אדמה
הקודם
מניפות תפוחי אדמה
גלילות חזה עוף במילוי בשר ופטריות
הבא
גלילות חזה עוף במילוי בשר ופטריות

הוסף תגובה