רכיבים
-
דג סלמון
-
5 פלפל חריף
-
8 שיני שום כתוש
-
6 עגבניות
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית גדושה מלח
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
2 כפות רסק עגבניות
-
2.5 כפיות קימל טחון
-
מים לפי הצורך
שלבי הכנה
1
בוצע
|
דג סלמון באריזה |
2
בוצע
|
חותכים לפרוסות |
3
בוצע
|
משרים במיץ לימון |
4
בוצע
|
ומים לחצי שעה |
5
בוצע
|
מנקים וחותכים פלפלים חריפים |
6
בוצע
|
שום כתוש |
7
בוצע
|
פורסים עגבניות לרצועות דקות |
8
בוצע
|
מחממים שמן |
9
בוצע
|
מכניסים את הפלפלים |
10
בוצע
|
כשמשחימים מקטינים את הלהבה |
11
בוצע
|
מוסיפים את השום |
12
בוצע
|
פלפל שחור גרוס, פפריקה חריפה |
13
בוצע
|
פפריקה מתוקה, מלח |
14
בוצע
|
רסק עגבניות |
15
בוצע
|
עגבניות חתוכות |
16
בוצע
|
מים בגובה פרוסת הדג |
17
בוצע
|
מוסיפים את הקימל מערבבים ומבשלים חצי שעה על אש בינונית |
18
בוצע
|
מוסיפים את הדגים |
19
בוצע
|
ומבשלים עוד 20 דקת |
20
בוצע
|
בתאבון |