0 0
דג סלמון בתנור עם סויה וסילאן

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

דג סלמון בתנור עם סויה וסילאן

מאפיינים:
  • ללא גלוטן
  • פרווה

סלמון מלא בטעם, עסיסי עם צבע מדהים.אחלה מנה, שילוב של טעם ובריאות.

  • 25
  • סועדים 2
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מכינים את הרוטב:שמן זית,רוטב סויה,סילאן,מלח ופלפל

מכינים את הרוטב:שמן זית,רוטב סויה,סילאן,מלח ופלפל

3
בוצע

מערבבים את כל המרכיבים .

מערבבים את כל המרכיבים .

4
בוצע

מברישים את הדג ברוטב

מברישים את הדג ברוטב

5
בוצע
20

מכניסים לתנור לכ- 20 דקות, עד שצבע הסלמון הופך לכתום עז

מכניסים לתנור לכ- 20 דקות, עד שצבע הסלמון הופך לכתום עז

6
בוצע

ומגישים עם לימון בצד

ומגישים עם לימון בצד

הוראות הכנה

שתף

מתכון לסלמון עשיר בטעמים ברוטב אסייתי מתוק ומלוח. קל, פשוט ומהיר להכנה. הסלמון יוצא עסיסי, עז בטעמים עם צבע מדהים הודות לסילאן.אחלה מנה שמציעה שילוב של טעם ובריאות. רק להנות.

מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מערבבים את כל המרכיבים לרוטב בקערית.
מניחים את נתחי הסלמון בתבנית אלומיניום. מברישים ומכסים את הדג ברוטב מכל הכיוונים. מניחים את הדג בתבנית שעור כלפי מעלה.
מכניסים לתנור לכ- 20 דקות, עד שצבע הסלמון הופך לכתום עז.

מגישים עם לימון.

רכיבים

מספר סועדים
2 נתחים דג סלמון
1 כף רוטב סויה
1 כף סילאן
1 כף שמן זית
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מיקה נבו

מתכון לחצאי תפוחי אדמה אפויים ופריכים בתנור
הקודם
תפוחי אדמה אפויים בתנור
עוגת לוטוס
הבא
עוגת לוטוס
מתכון לחצאי תפוחי אדמה אפויים ופריכים בתנור
הקודם
תפוחי אדמה אפויים בתנור
עוגת לוטוס
הבא
עוגת לוטוס

הוסף תגובה