רכיבים
-
1/2 ק"ג בשר בקר
-
1/4 ק"ג בשר הודו
-
1.5 כפות כמון
-
1 כפית פלפל שחור
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח
-
2 כפות שמן
-
2 כפות ירק קצוץפטרוזיליה/כוסברה
-
1.5 כוסות בצל טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
חצי ק"ג בקר ורבע ק"ג הודו |
2
בוצע
|
מעבירים לקערה |
3
בוצע
|
מוסיפים אחד וחצי כף כמון, כפית פלפל שחור |
4
בוצע
|
כפית פפריקה חריפה , חצי כפית כורכום |
5
בוצע
|
כפית פפריקה מתוקה, מלח |
6
בוצע
|
שתי כפות שמן |
7
בוצע
|
שתי כפות גדושות ירק קצוץ |
8
בוצע
|
מוסיפים את הבצל בהדרגה |
9
בוצע
|
ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד |
10
בוצע
|
מניחים את הקופסא בלי התחתית |
11
בוצע
|
מגלגלים בשר בגודל כדור טניס ומניחים בפנים |
12
בוצע
|
מכניסים פנימה את הקופסא השנייה (עם התחתית) |
13
בוצע
|
לוחצים תוך כדי סיבוב |
14
בוצע
|
ומרימים |
15
בוצע
|
מוכנים לכניסה למקפיא או להכנה |
16
בוצע
|
לצלייה בתנור מכינים תבנית מנייר כסף |
17
בוצע
|
ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות |
18
בוצע
|
ברגע שמשחים מלמטה והנוזלים ניגרים מלמעלה |
19
בוצע
|
הופכים |
20
בוצע
|
לצלייה במחבת סטייקים מחממים את המחבת עם 2 כפות שמן |
21
בוצע
|
ברגע שהשליש התחתון של ההמבורגר החליף את צבעו |
22
בוצע
|
הופכים |
23
בוצע
|
בתאבון |