0 0
המבורגר

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

המבורגר

המבורגר ביתי מדהים ! ! !

  • 60
  • סועדים 8
  • בינוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

חצי ק"ג בקר ורבע ק"ג הודו

חצי ק"ג בקר ורבע ק"ג הודו

2
בוצע

מעבירים לקערה

מעבירים לקערה

3
בוצע

מוסיפים אחד וחצי כף כמון, כפית פלפל שחור

מוסיפים אחד וחצי כף כמון, כפית פלפל שחור

4
בוצע

כפית פפריקה חריפה , חצי כפית כורכום

כפית פפריקה חריפה , חצי כפית כורכום

5
בוצע

כפית פפריקה מתוקה, מלח

6
בוצע

שתי כפות שמן

שתי כפות שמן

7
בוצע

שתי כפות גדושות ירק קצוץ

שתי כפות גדושות ירק קצוץ

8
בוצע

מוסיפים את הבצל בהדרגה

מוסיפים את הבצל בהדרגה

9
בוצע

ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד

ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד

10
בוצע

מניחים את הקופסא בלי התחתית

מניחים את הקופסא בלי התחתית

11
בוצע

מגלגלים בשר בגודל כדור טניס ומניחים בפנים

מגלגלים בשר בגודל כדור טניס ומניחים בפנים

12
בוצע

מכניסים פנימה את הקופסא השנייה (עם התחתית)

מכניסים פנימה את הקופסא השנייה (עם התחתית)

13
בוצע

לוחצים תוך כדי סיבוב

לוחצים תוך כדי סיבוב

14
בוצע

ומרימים

ומרימים

15
בוצע

מוכנים לכניסה למקפיא או להכנה

מוכנים לכניסה למקפיא או להכנה

16
בוצע

לצלייה בתנור מכינים תבנית מנייר כסף

לצלייה בתנור מכינים
תבנית מנייר כסף

17
בוצע

ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות

ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות

18
בוצע

ברגע שמשחים מלמטה והנוזלים ניגרים מלמעלה

ברגע שמשחים מלמטה
והנוזלים ניגרים מלמעלה

19
בוצע

הופכים

הופכים

20
בוצע

לצלייה במחבת סטייקים מחממים את המחבת עם 2 כפות שמן

לצלייה במחבת סטייקים מחממים
את המחבת עם 2 כפות שמן

21
בוצע

ברגע שהשליש התחתון של ההמבורגר החליף את צבעו

ברגע שהשליש התחתון של
ההמבורגר החליף את צבעו

22
בוצע

הופכים

הופכים

23
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

אם תמיד רציתם להכין מתכון להמבורגר איכותי. זה המתכון המיוחד והשיטה להכנת המבורגרים אחידים וטעימים ללא חומרים משמרים. ניתן להקפיא ולהפשיר לפי צורך.

מכניסים את כל המרכיבים לקערה.
מוסיפים את הבצל בהדרגה וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
מניחים את הקופסא עם בלי התחתית על מגש,מכניסים פנימה בשר בגודל כדור טניס ובעזרת הקופסא השנייה לוחצים ,מסובבים ומרימים.

לצלייה בתנור :

לצלייה בתנור :
1.יוצרים “תיבה” מנייר כסף ע”מ שההמבורגר יצלה בנוזלים שלו ולא יתייבש.
אפשרות נוספת להוסיף כ 4 כפות יין.
2.מכניסים לתנור ל 180 מעלות .
ברגע שמשחים מלמטה והנוזלים ניגרים מלמעלה הופכים.

לצלייה במחבת סטייקים:

1.מחממים מחבת פסים ומוסיפים כ 2 כפות שמן.
2.מניחים את ההמבורגר, ולא נוגעים ולא מזיזים עד שרואים בחתך העובי ש 1/3 ממנו החליף את צבעו ואז הופכים.
צולים באש נמוכה – בינונית.
הכל תלוי בעובי ההמבורגר ומידת האכילה הרצויה.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1/2 ק"ג בשר בקר
1/4 ק"ג בשר הודו
1.5 כפות כמון
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
2 כפות שמן
2 כפות ירק קצוץ פטרוזיליה/כוסברה
1.5 כוסות בצל טחון

מערכת vTop

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מירי לפיד

ואוו הכנתי כמות כפולה של ההמבורגרים והקפאתי כל אחת בשקית בנפרד. כל פעם מוציאה ומכינה

חזה עוף וזיתים במחמאה ושום
הקודם
חזה עוף וזיתים במחמאה ושום
קציצות בשר ושעועית לבנה
הבא
קציצות בשר ושעועית לבנה
חזה עוף וזיתים במחמאה ושום
הקודם
חזה עוף וזיתים במחמאה ושום
קציצות בשר ושעועית לבנה
הבא
קציצות בשר ושעועית לבנה

הוסף תגובה