0 0
הפנקייק של עומר מילר

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

הפנקייק של עומר מילר

מאפיינים:
  • חלבי

הפינוק המושלם לשבת בבוקר הפנקייק של השף עומר מילר

  • 25
  • סועדים 3
  • קל

רכיבים

  • התוספת שאוהבים - דבש/מייפל/קצפת/ממרח תותים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

שמים בקערה את הקמח

שמים בקערה את הקמח

3
בוצע

3 כפות סוכר ומלח

3 כפות סוכר ומלח

4
בוצע

מוסיפים את הביצים

מוסיפים את הביצים

5
בוצע

3/4 מכמות החלב

3/4 מכמות החלב

6
בוצע

טורפים בטרפה

טורפים בטרפה

7
בוצע

ממסים חמאה במיקרו

ממסים חמאה במיקרו

8
בוצע

מוסיפים את החמאה המומסת

מוסיפים את החמאה המומסת

9
בוצע

מחממים מחבת על להבה בינונית, שמים קצת חמאה. יוצקים מצקת מהבלילה למחבת

מחממים מחבת על להבה בינונית, שמים קצת חמאה. יוצקים מצקת מהבלילה למחבת

10
בוצע

אחרי כ2-3 דקות, ברגע שמתחילות להיווצר בועות , הופכים בעזרת מרית לצד השני

אחרי כ2-3 דקות, ברגע שמתחילות להיווצר בועות , הופכים בעזרת מרית לצד השני

11
בוצע

ומטגנים 2 דקות נוספות

ומטגנים 2 דקות נוספות

12
בוצע

ומגישים עם תוספת שאוהבים

ומגישים עם תוספת שאוהבים

הוראות הכנה

שתף

איך להכין בקלות פנקייק של עומר מילר? המתכון של השף עומר מילר שמלמד להכין את פנקייק השחיתות צעד אחר צעד.
פנקייק שכולו בקערה אחת ללא מיקסר,פינוק בצלחת.

אופן ההכנה:

  • שמים בקערה את הקמח, הסוכר והמלח. מוסיפים את הביצים ו-3/4 מכמות החלב.טורפים במטרפה ( אין צורך במיקסר).
  • המרקם שמתקבל צריך להיות קרמי, בין נוזלי לסמיך. אם צריך מוסיפים עוד חלב ומערבבים.
  • יש להימנע מערבוב יתר. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
  • מחממים מחבת על להבה בינונית, שמים קצת חמאה.
  • לאחר שהחמאה מומסת יוצקים מצקת מהבלילה למחבת.
  • לאחר כ 2-3 דקות, ברגע שמתחילות להיווצר בועות על שטח הפנים של הפנקייק, הופכים בעזרת מרית לצד השני, ומטגנים כשתי דקות נוספות.
  • מורידים לצלחת, ועורמים את הפנקייקים לערימה גבוהה.
  • מכינים את התוספת שאוהבים – דבש/מייפל/קצפת/ממרח תותים.
  • שמים מעל המגדל כמה כפות קצפת ומפזרים מעל מעט אוכמניות, שמים כף שוקולד למריחה בצד, ומגישים.
  • מניחים במיקסר עם וו גיטרה 2 כוסות קמח, מוסיפים 1 כוס מים רותחים ו-1/4 כפית מלח ומערבבים כ 3 דקות.עד לקבלת בצק נוח וחלק.
  • מחלקים את הבצק ל 6-7 כדורים. מניחים לבצק לנוח כ 5 דקות.פורשים נייר אפיה על משטח עבודה, ומרדדים עליו בעזרת מערוך מקומח כל כדור לפיתה בעובי של עד חצי ס”מ.
  • מחממים מחבת על הגז, וכשהמחבת חמה מאוד מניחים עליה את הפיתה בן דקה וחצי לשתי דקות.ברגע שהפיתה מתחילה להתנפח הופכים צד לעוד חצי דקה עד שהפיתה מתנפחת שוב.מסירים מהמחבת.
    • *(אם הפיתה מתחילה להשרף יש להנמיך את הלהבה)

רכיבים

מספר סועדים
1 כוס קמח לבן
3 כפות סוכר
1 כוס חלב
50 גרם חמאה מומסת
2 ביצים
קורט מלח
התוספת שאוהבים - דבש/מייפל/קצפת/ממרח תותים

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
דנה ישראל

פשוט קל וטעים הפנקייק של עומר מילר

מתכון הרשמי לעוגת תפוז-קוקוס המפורסמת של ארומה
הקודם
עוגת תפוז קוקוס של ארומה
עוגת שוקולד ללא גלוטן
הבא
עוגת שוקולד ללא קמח
מתכון הרשמי לעוגת תפוז-קוקוס המפורסמת של ארומה
הקודם
עוגת תפוז קוקוס של ארומה
עוגת שוקולד ללא גלוטן
הבא
עוגת שוקולד ללא קמח

הוסף תגובה