רכיבים
-
1/2 ק"ג בשר שריר
-
1/2 ק"ג בשר מס' 4
-
1 קולורביחתוך לקוביות
-
3 לפתחתוך לקוביות
-
1 כוס שעועית אדומה
-
1 כוס מש
-
1 כוס עדשים
-
1 בצלבינוני קצוץ/טחון
-
1/3 כוס שמן
-
1.5 כוסות אורז
-
3 כפיות מלח
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
1 כפית קינמון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
יום קודם מבשלים שעועית אדומה |
2
בוצע
|
מרתיחים מים בסיר גדול |
3
בוצע
|
מוסיפים את בשר השריר והבשר מס' 4 |
4
בוצע
|
לאחר 5 דקות מוסיפים את הסיר והנוזלים |
5
בוצע
|
חותכים לקוביות את הלפת והקולורבי |
6
בוצע
|
ומוסיפים לסיר עם הלפת השלמים |
7
בוצע
|
מסירים מידי פעם את הקצף |
8
בוצע
|
לאחר חצי שעה מוספים 3 כפיות מלח |
9
בוצע
|
כפית פפריקה חריפה ובצל קצוץ |
10
בוצע
|
שליש כוס שמן |
11
בוצע
|
ומערבבים היטב |
12
בוצע
|
לאחר 15 דקות מוסיפים את העדשים, המש, האורז |
13
בוצע
|
וכפית קינמון |
14
בוצע
|
מערבבים,מבשלים כשעה ומעבירים לפלטה למשך הלילה |
15
בוצע
|
אחרי לילה על הפלטה |
16
בוצע
|
להגיש עם ביצה ולימון |