רכיבים
-
לחזה עוף :
-
1.5 ק"ג חזי עוף
-
1/3 כוס שמן קנולה
-
כף ממרח פסטו
-
כף תבלין "גריל עוף"
-
לבצל :
-
6 בצל
-
3 כפות שמן קנולה
-
כף תבלין "גריל עוף"
-
כף כורכום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לקלף ולשטוף כ-6 בצלים |
2
בוצע
|
לפרוס לטבעות ולהוסיף: שמן,כורכום ותבלין גריל עוף |
3
בוצע
|
להעביר לווק להקפיץ מעט |
4
בוצע
|
ולסגור עם מכסה ע"מ לאדות את הבצלים |
5
בוצע
|
לפתוח מידי פעם ולערבב. אם נגמרו הנוזלים, להוסיף מים |
6
בוצע
|
עד לריכוך הבצל |
7
בוצע
|
לערבב את התבלינים למרינדה של חזה העוף |
8
בוצע
|
להבריש את חזה העוף במרינדה |
9
בוצע
|
להניח על מחבת פסים חמה |
10
בוצע
|
לפני שהופכים.מורחים במרינדה |
11
בוצע
|
והופכים |
12
בוצע
|
ברגע שמוכן מניחים מעל הבצל |
13
בוצע
|
וכך את כל חזה העוף |
14
בוצע
|
מכסים ומדליקים להבה נמוכה כרבע שעה לפני ההגשה |
15
בוצע
|
בתאבון. |