0 0
חזה עוף במחבת ברוטב פסטו

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

חזה עוף במחבת ברוטב פסטו

מאפיינים:
  • בשרי

המתכון הכי טעים לחזה עוף במחבת פסים.

  • 40
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

  • לחזה עוף :

  • לבצל :

שלבי הכנה

1
בוצע

לקלף ולשטוף כ-6 בצלים

לקלף ולשטוף כ-6 בצלים

2
בוצע

לפרוס לטבעות ולהוסיף: שמן,כורכום ותבלין גריל עוף

לפרוס לטבעות ולהוסיף: שמן,כורכום ותבלין גריל עוף

3
בוצע

להעביר לווק להקפיץ מעט

להעביר לווק להקפיץ מעט

4
בוצע

ולסגור עם מכסה ע"מ לאדות את הבצלים

ולסגור עם מכסה ע"מ לאדות את הבצלים

5
בוצע

לפתוח מידי פעם ולערבב. אם נגמרו הנוזלים, להוסיף מים

לפתוח מידי פעם ולערבב. אם נגמרו הנוזלים, להוסיף מים

6
בוצע

עד לריכוך הבצל

עד לריכוך הבצל

7
בוצע

לערבב את התבלינים למרינדה של חזה העוף

לערבב את התבלינים למרינדה של חזה העוף

8
בוצע

להבריש את חזה העוף במרינדה

להבריש את חזה העוף במרינדה

9
בוצע

להניח על מחבת פסים חמה

להניח על מחבת פסים חמה

10
בוצע

לפני שהופכים.מורחים במרינדה

לפני שהופכים.מורחים במרינדה

11
בוצע

והופכים

והופכים

12
בוצע

ברגע שמוכן מניחים מעל הבצל

ברגע שמוכן מניחים מעל הבצל

13
בוצע

וכך את כל חזה העוף

וכך את כל חזה העוף

14
בוצע

מכסים ומדליקים להבה נמוכה כרבע שעה לפני ההגשה

מכסים ומדליקים להבה נמוכה כרבע שעה לפני ההגשה

15
בוצע

בתאבון.

בתאבון.

הוראות הכנה

שתף

מתכון מעולה לחזה עוף במחבת פסים ומונח על מצע של בצל מטוגן. מנה בריאה, טעימה מאוד ופשוטה להכנה. החזה צרוב מבחוץ ורך מאוד מבפנים, מתובל במרינדה של פסטו ובתיבול מדויק.מצע הבצל נותן לחזה העוף ארומה מיוחדת ומשאיר את הנתחים רכים מאוד.

לקלוף ולשטוף 6 בצלים בינוניים.
לפרוס לטבעות בעובי של כחצי ס"מ ולערבב עם 3 כפות שמן,כף כורכום וכף תבלין "גריל עוף".
להקפיץ מעט במחבת ווק.
לסגור את המחבת עם מכסה (ע"מ שהאידוי ירכך את הבצל).
לפתוח מידי פעם ולערבב (אם אין נוזלים , ניתן להוסיף מים מהברז).
ברגע שהבצל רך, יש להסיר מהאש.

לערבב בקערה 1/3 כוס שמן,כף פסטו וכף תבלין "גריל עוף"
למרוח את חזה העוף עם המרינדה.
לחמם מחבת פסים ולניח את חזה העוף.
לפני שהופכים, יש למרוח מהמרינדה ולהפוך.
כל חזה עוף שמוכן, יש להניח מעל הבצל המוכן.
מעבירים את כל חזה העוף ומכסים.
רבע שעה לפני ההגשה מניחים את הווק על להבה נמוכה מאוד.

פשוט מעדן.

רכיבים

מספר סועדים
לחזה עוף :
1.5 ק"ג חזי עוף
1/3 כוס שמן קנולה
כף ממרח פסטו
כף תבלין "גריל עוף"
לבצל :
6 בצל
3 כפות שמן קנולה
כף תבלין "גריל עוף"
כף כורכום

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
שני מסיקה

עוגת שמרים שוקולד ואגוזים סדנה של שלב אחר שלב בתמונות
הקודם
עוגת שמרים במלית שוקולד ואגוזים פרווה
מאפה תפוחים אישי על בסיס בצק עלים במילוי תפוחי עץ,ריבת אוכמניות,סוכר חום וקינמון.
הבא
מאפה תפוחים אישי
עוגת שמרים שוקולד ואגוזים סדנה של שלב אחר שלב בתמונות
הקודם
עוגת שמרים במלית שוקולד ואגוזים פרווה
מאפה תפוחים אישי על בסיס בצק עלים במילוי תפוחי עץ,ריבת אוכמניות,סוכר חום וקינמון.
הבא
מאפה תפוחים אישי

הוסף תגובה