רכיבים
-
3 יח' חזה עוףפרפר שלם
-
1 בטטה
-
1 עגבנייה
-
5 כפות שומשום
-
1 כף פרג
-
2 כפות סויה
-
1 כף שמן זית
-
3 שיני שום
-
מלח/פלפל שחור
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לקלוף ולשטוף בטטה |
2
בוצע
|
לגרד בפומפיה |
3
בוצע
|
להוסיף 4 כפות שומשום וכף פרג |
4
בוצע
|
להוסיף 2 כפות סויה |
5
בוצע
|
וכף שמן זית |
6
בוצע
|
ולערבב היטב |
7
בוצע
|
לסדר חצי מהכמות על תבנית |
8
בוצע
|
להניח את חזי העוף מעל, ולתבל במלח ופלפל שחור |
9
בוצע
|
לכסות עם הבטטה המגורדת שנשארה |
10
בוצע
|
לחתוך לפרוסות את שיני השום והעגבנייה |
11
בוצע
|
להניח מעל לכל חזה עוף עגבנייה ופרוסות שום |
12
בוצע
|
לפזר מעט שומשום |
13
בוצע
|
לכסות ברדיד אלומיניום ולהכניס ל-40 דקות לתנור |
14
בוצע
|
להסיר את הרדיד |
15
בוצע
|
ולאפות עוד 15 דקות |
16
בוצע
|
להרים בזהירות את החזה עוף והעגבנייה |
17
בוצע
|
ובתאבון |