רכיבים
-
1/4 כוס סוכר
-
1 גבינת שמנת
-
2/3 כוס גבינה לבנה 5%
-
2 ביצים
-
24 יחידות פתיבר בטעם שוקולד
-
3 כפות חמאה מומסת
-
1/4 כוס ריבת תות
-
2 כפיות תמצית וניל
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מעבירים גבינת שמנת לקערת המיקסר |
3
בוצע
|
מוסיפים סוכר ומערבלים |
4
בוצע
|
3/4 כוס גבינה, ביצים, תמצית וניל |
5
בוצע
|
ומערבלים לתערובת אחידה |
6
בוצע
|
מרסקים את הפתיבר לפירורים בבלנדר |
7
בוצע
|
ממיסים חמאה במיקרו |
8
בוצע
|
מוסיפים את החמאה לפתיבר ומערבבים |
9
בוצע
|
מניחים עטרות נייר בתבנית שקעים/תבניות אישיות |
10
בוצע
|
ומשמנים |
11
בוצע
|
ממלאים מהתערובת חצי ס"מ |
12
בוצע
|
ובעזרת צנצנת קטנה מהדקים היטב |
13
בוצע
|
הבסיס מוכן |
14
בוצע
|
יוצקים מהבלילה שהכנו |
15
בוצע
|
אופים בתנור עד שמרכז העוגיות רוטט מעט |
16
בוצע
|
מצננים את העוגיות |
17
בוצע
|
מחממים במיקרו 1/3 כוס ריבה |
18
בוצע
|
מזליפים כפית מעל כל עוגייה |
19
בוצע
|
שומרים במקרר |
20
בוצע
|
בתאבון |