1 0
חטאים מתוקים של גבינה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

חטאים מתוקים של גבינה

ה-מתכון לקינוח אישי ומרשים במיוחד!!!

  • 90
  • סועדים 20
  • בינוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מעבירים גבינת שמנת לקערת המיקסר

מעבירים גבינת שמנת לקערת המיקסר

3
בוצע

מוסיפים סוכר ומערבלים

מוסיפים סוכר ומערבלים

4
בוצע

3/4 כוס גבינה, ביצים, תמצית וניל

3/4 כוס גבינה, ביצים, תמצית וניל

5
בוצע

ומערבלים לתערובת אחידה

ומערבלים לתערובת אחידה

6
בוצע

מרסקים את הפתיבר לפירורים בבלנדר

מרסקים את הפתיבר לפירורים בבלנדר

7
בוצע

ממיסים חמאה במיקרו

ממיסים חמאה במיקרו

8
בוצע

מוסיפים את החמאה לפתיבר ומערבבים

מוסיפים את החמאה לפתיבר ומערבבים

9
בוצע

מניחים עטרות נייר בתבנית שקעים/תבניות אישיות

מניחים עטרות נייר בתבנית שקעים/תבניות אישיות

10
בוצע

ומשמנים

ומשמנים

11
בוצע

ממלאים מהתערובת חצי ס"מ

ממלאים מהתערובת חצי ס"מ

12
בוצע

ובעזרת צנצנת קטנה מהדקים היטב

ובעזרת צנצנת קטנה מהדקים היטב

13
בוצע

הבסיס מוכן

הבסיס מוכן

14
בוצע

יוצקים מהבלילה שהכנו

יוצקים מהבלילה שהכנו

15
בוצע

אופים בתנור עד שמרכז העוגיות רוטט מעט

אופים בתנור עד שמרכז העוגיות רוטט מעט

16
בוצע

מצננים את העוגיות

מצננים את העוגיות

17
בוצע

מחממים במיקרו 1/3 כוס ריבה

מחממים במיקרו 1/3 כוס ריבה

18
בוצע

מזליפים כפית מעל כל עוגייה

מזליפים כפית מעל כל עוגייה

19
בוצע

שומרים במקרר

שומרים במקרר

20
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון מעולה וטעים במיוחד לאירוח. מרשים ביותר לקינוח אישי. ניתן להכין יום לפני לשמור במקרר ולהוציא בסמוך להגשה. ניתן לגוון בטעמים שונים של ריבות.

בקערת המיקסר לערבל את גבינת השמנת והסוכר במהירות
בינונית עד למרקם אחיד וחלק.
להוסיף את הגבינה הלבנה ,ביצים ותמצית הווניל ולערבל
עד לתערובת אחידה.

במעבד מזון לרסק עוגיות לפירורים, להוסיף את החמאה
המומסת ולעבד לפירורים לחים.

להכין תבנית מאפינס ובתוכה עטרות נייר, לרסס במעט
ספרי שמן כל עטרת נייר.
בעזרת כפית לצקת מעט מבסיס העוגיות לתוך עטרות הנייר
לשטח בעזרת כוס או בעזרת כריות האצבעות.

לשפוך מהתערובת לתוך כוסיות העוגיות המצוננות ולאפות
במשך 15 דקות, או שעד שמרכז העוגיות רוטט מעט.

להוציא מהתנור ולצנן.
להמיס במיקרו ריבה ולזלף מעל כל עוגייה כפית ריבה.

לשמור במקרר.
להוציא 10 דקות לפני ההגשה.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1/4 כוס סוכר
1 גבינת שמנת
2/3 כוס גבינה לבנה 5%
2 ביצים
24 יחידות פתיבר בטעם שוקולד
3 כפות חמאה מומסת
1/4 כוס ריבת תות
2 כפיות תמצית וניל

חוות דעת

עדיין אין ביקורות עבור המתכון הזה, השתמש בטופס שלהלן כדי לכתוב את הביקורת שלך
הקודם
עוגיות קוקוס
כופתא ברנג'י "קיפודי בשר " מהמטבח הפרסי
הבא
כופתה ברנג’י
הקודם
עוגיות קוקוס
כופתא ברנג'י "קיפודי בשר " מהמטבח הפרסי
הבא
כופתה ברנג’י

הוסף תגובה