רכיבים
-
2 כוסות קמח
-
1 כוס סוכר
-
1 כוס פרג טחון
-
1/4 1 כוסות קוקוס
-
1 סוכר וניל
-
3 ביצים
-
2/3 כוס שמן
-
1 כוס מיץ תפוזים
-
2 חפיסות שוקולד מריר
-
1 שמנת מתוקה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מנפים 2 כוסות קמח לקערה |
3
בוצע
|
מוסיפים כוס פרג, כוס ורבע קוקוס |
4
בוצע
|
סוכר וניל ואבקת אפייה |
5
בוצע
|
מערבבים עד קבלת תערובת אחידה |
6
בוצע
|
מוסיפים 3 ביצים ו 3/4 כוס שמן |
7
בוצע
|
סוחטים כוס מיץ תפוזים ומוסיפים |
8
בוצע
|
מערבבים עד קבלת בלילה אחידה |
9
בוצע
|
משמנים תבנית |
10
בוצע
|
מעבירים את הבלילה לתבניות ואופים |
11
בוצע
|
מצננים וחותכים שתי וערב לקוביות |
12
בוצע
|
בינתיים ממיסים במיקרו 2 חבילות שוקולד מריר |
13
בוצע
|
מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב |
14
בוצע
|
מתיזים את השוקולד המומס ומפזרים קוקוס |
15
בוצע
|
בתאבון |