רכיבים
-
3 חלקי עוף שוקיים/כרעיים/כנפיים
-
בצל/עגבניות/עלי רוזמרין
-
המצרכים למרינדה
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
3/4 כף כמון
-
1/4 כף כורכום
-
1 כף אבקת מרק
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור
-
1/2 כוס שמן
שלבי הכנה
1
בוצע
|
חלקי העוף |
2
בוצע
|
מנקים ושוטפים את העוף |
3
בוצע
|
ומייבשים |
4
בוצע
|
התבלינים למרינדה |
5
בוצע
|
מוסיפים שמן ומערבבים היטב |
6
בוצע
|
משמנים תבנית |
7
בוצע
|
מניחים את העוף ומברישים |
8
בוצע
|
חותכים את העוף עד העצם כדי שהמרינדה תיספג |
9
בוצע
|
הופכים ומברישים |
10
בוצע
|
פורסים בצל |
11
בוצע
|
מניחים על העוף בתוספת עגבניות ורוזמרין |
12
בוצע
|
מכניסים לתנור למצב גריל |
13
בוצע
|
מידי פעם יוצקים מהמרינדה על העוף |
14
בוצע
|
כשהעוף משחים מעבירים למרכז התנור למצב אפייה |
15
בוצע
|
העוף מוכן |
16
בוצע
|
בתאבון |