• בית
  • עוף
  • חלקי עוף וירקות צלויים בצ’ילי.
0 0
חלקי עוף וירקות צלויים בצ’ילי.

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

חלקי עוף וירקות צלויים בצ’ילי.

הכל בשקית קוקי. גאוני!!!

  • 90
  • סועדים 4
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מקרצפים היטב את תפוחי האדמה חותכים לקוביות ומעבירים לקערה

מקרצפים היטב את תפוחי האדמה חותכים לקוביות ומעבירים לקערה

3
בוצע

מוסיפים את חלקי העוף והבטטה

מוסיפים את חלקי העוף והבטטה

4
בוצע

מוזגים את הצ'ילי

מוזגים את הצ'ילי

5
בוצע

מערבבים היטב ומשרים לחצי שעה

מערבבים היטב ומשרים לחצי שעה

6
בוצע

שקית קוקי

שקית קוקי

7
בוצע

מכניסים את הירקות העוף והמים

מכניסים את הירקות העוף והמים

8
בוצע

סוגרים היטב

סוגרים היטב

9
בוצע

מנערים מעט את הנוזל

מנערים מעט את הנוזל

10
בוצע

מניחים על תבנית ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות

מניחים על תבנית ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות

11
בוצע

לאחר שעה מוציאים

לאחר שעה מוציאים

12
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

הכנה מהירה מאוד למתכון טעים המיוחד. פשוט, להכניס את כל המרכיבים לשקית קוקי לתנור וזהו. אי אפשר שלא להתמכר לטעמים שעוברים בין במרכיבים.

קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות.
מקרצפים היטב את קליפת תפוח האדמה וחותכים לקוביות(כולל הקליפות).
מכניסים את הירקות עם חלקי העוף לקערה ומוסיפים את הצ’ילי.
מערבבים היטב ומשרים לכ-חצי שעה.

מעבירים לשקית קוקי גדולה או ל 2 קטנות.
מוסיפים מים (כדי שהעוף יהיה רך למאכל) קושרים היטב ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות לכשעה.

למרקם קריספי יש להוציא את העוף מהשקית ולצלות למס’ דקות מתחת לגריל.

מומלץ : לרוקן מהשקית את הנוזלים לפני שהעוף והירקות מתקררים (הנוזל מכיל שומנים שהופרשו במהלך הבישול).

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
4 יחידות חלקי עוף פולקע/משולש
4 יחידות תפוח אדמה
3 יחידות בטטה
1 כוס צ'ילי מתוק
1/2 כוס מים

חוות דעת

עדיין אין ביקורות עבור המתכון הזה, השתמש בטופס שלהלן כדי לכתוב את הביקורת שלך
כנאפה
הקודם
כנאפה
קדירת בקר עם אורז
הבא
קדירת בקר עם אורז
כנאפה
הקודם
כנאפה
קדירת בקר עם אורז
הבא
קדירת בקר עם אורז

הוסף תגובה