רכיבים
-
4 יחידות חלקי עוףפולקע/משולש
-
4 יחידות תפוח אדמה
-
3 יחידות בטטה
-
1 כוס צ'ילי מתוק
-
1/2 כוס מים
-
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מקרצפים היטב את תפוחי האדמה חותכים לקוביות ומעבירים לקערה |
3
בוצע
|
מוסיפים את חלקי העוף והבטטה |
4
בוצע
|
מוזגים את הצ'ילי |
5
בוצע
|
מערבבים היטב ומשרים לחצי שעה |
6
בוצע
|
שקית קוקי |
7
בוצע
|
מכניסים את הירקות העוף והמים |
8
בוצע
|
סוגרים היטב |
9
בוצע
|
מנערים מעט את הנוזל |
10
בוצע
|
מניחים על תבנית ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות |
11
בוצע
|
לאחר שעה מוציאים |
12
בוצע
|
בתאבון |