רכיבים
-
לבצק
-
3 כוסות (420 גרם) קמח לבן
-
1 כף שמרים יבשים
-
2 כפות סוכר
-
1/4 כוס שמן זיתאפשר גם קנולה
-
3/4 כוס מים חמימים
-
1/4 כפית מלח
-
למילוי
-
1/2 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות
-
4 כפות אורגנו
-
1/2 כוס זיתים
-
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
לפיזור למעלה
-
50 גרם גבינת פרמזן
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
קמח |
3
בוצע
|
כף שמרים |
4
בוצע
|
2 כפות סוכר |
5
בוצע
|
ומערבלים את החומרים היבשים |
6
בוצע
|
מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים |
7
בוצע
|
1/4 כוס שמן (אפשר קנולה) |
8
בוצע
6
|
מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול |
9
בוצע
|
מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה |
10
בוצע
|
חוצים את הבצק לשניים |
11
בוצע
|
מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2ס"מ |
12
בוצע
|
המצרכים למילוי |
13
בוצע
|
מורחים את הממרח עגבניות |
14
בוצע
|
מפזרים אורגנו |
15
בוצע
|
גבינה צהובה |
16
בוצע
|
והזיתים |
17
בוצע
|
ומגלגלים עד הסוף לרולדה |
18
בוצע
|
מניחים על נייר אפייה וחוצים לשניים לאורך |
19
בוצע
|
מסובבים את שתי הקצוות אחד מתחת לשני |
20
בוצע
|
ומניחים בתבנית אינגליש קייק |
21
בוצע
|
מכסים ומניחים ל-10 דקות התפחה |
22
בוצע
35
|
לתנור ל 180 מעלות ל 35 דקות |
23
בוצע
|
לאחר 30 דקות אפייה מפזרים גבינת פרמזן ואופים לעוד 5 דקות |
24
בוצע
|
ומגישים |