רכיבים
-
1 חציל
-
1 כף מלח
-
שמן לטיגון
-
לרוטב :
-
3 כפות יין
-
1 כפית סויה
-
1 כף ירק קצוץ
-
1 שן שום כתוש
שלבי הכנה
1
בוצע
|
פורסים חציל לפרוסות בעובי של כ 1 ס"מ |
2
בוצע
|
אם הפרוסות גדולות פרוסים אותן לחצי |
3
בוצע
|
מפזרים מלח ומניחים במסננת להוצאת הנוזלים |
4
בוצע
|
מחממים שמן במחבת |
5
בוצע
|
ומכניסים בזהירות את החצילים |
6
בוצע
|
כשמזהיב הופכים |
7
בוצע
|
כשהחציל זהוב משני הצדדים מעבירים למסננת |
8
בוצע
|
מרפדים קופסא בנייר סופג ומעבירים את החצילים לקופסא |
9
בוצע
|
מעבירים לקערה 1 שן, שום 1 כפית סויה, 3 כפות יין וכפית ירק קצוצה |
10
בוצע
|
מערבבים היטב |
11
בוצע
|
ומברישים את החצילים. את הרוטב שנותר שופכים מעל |
12
בוצע
|
סוגרים את הקופסא ומכניסים למקרר עד למחרת. |
13
בוצע
|
בתאבון |
One Comment הסתר הערות
יצא ממש טעים וקל להכנה . מומלץ בחום .