0 0
חצילים מטוגנים בזיגוג יין

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

חצילים מטוגנים בזיגוג יין

מתכון משודרג לחצילים מטוגנים.

  • 45
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

  • לרוטב :

שלבי הכנה

1
בוצע

פורסים חציל לפרוסות בעובי של כ 1 ס"מ

פורסים חציל לפרוסות בעובי של כ 1 ס"מ

2
בוצע

אם הפרוסות גדולות פרוסים אותן לחצי

אם הפרוסות גדולות פרוסים אותן לחצי

3
בוצע

מפזרים מלח ומניחים במסננת להוצאת הנוזלים

מפזרים מלח ומניחים במסננת להוצאת הנוזלים

4
בוצע

מחממים שמן במחבת

מחממים שמן במחבת

5
בוצע

ומכניסים בזהירות את החצילים

ומכניסים בזהירות את החצילים

6
בוצע

כשמזהיב הופכים

כשמזהיב הופכים

7
בוצע

כשהחציל זהוב משני הצדדים מעבירים למסננת

כשהחציל זהוב משני הצדדים מעבירים למסננת

8
בוצע

מרפדים קופסא בנייר סופג ומעבירים את החצילים לקופסא

מרפדים קופסא בנייר סופג ומעבירים את החצילים לקופסא

9
בוצע

מעבירים לקערה 1 שן, שום 1 כפית סויה, 3 כפות יין וכפית ירק קצוצה

מעבירים לקערה 1 שן, שום 1 כפית סויה, 3 כפות יין וכפית ירק קצוצה

10
בוצע

מערבבים היטב

מערבבים היטב

11
בוצע

ומברישים את החצילים. את הרוטב שנותר שופכים מעל

ומברישים את החצילים. את הרוטב שנותר שופכים מעל

12
בוצע

סוגרים את הקופסא ומכניסים למקרר עד למחרת.

סוגרים את הקופסא ומכניסים למקרר עד למחרת.

13
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון מהיר, פשוט וקל לחצילים מטוגנים עם רוטב שום יין וירק קצוץ. מתכון משודרג לחצילים המטוגנים הסטנדרטיים. טעים במיוחד ביום למחרת.

פורסים את החצילים לפרוסות של 1 ס"מ.
ממליחים ומעבירים למסננת לניקוז הנוזלים.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את פרוסות החצילים.
מעבירים את החצילים למסננת.
כשהחצילים מתקררים – מעבירים לקופסא מרופדת בנייר סופג.

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ובעזרת מברשת מברישים את החצילים היטב.
סוגרים את הקופסא ומכניסים למקרר.

מיום למחרת החצילים מתחילים לתפוס את טעם הרוטב.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 חציל
1 כף מלח
שמן לטיגון
לרוטב :
3 כפות יין
1 כפית סויה
1 כף ירק קצוץ
1 שן שום כתוש

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

אני עושה עם חומץ בלסמי

הפיליפינית החריפה של מסעדת גירף
הקודם
הפיליפינית החריפה של מסעדת ג'ירף
לביבות תפוא
הבא
לביבות תפוחי אדמה
הפיליפינית החריפה של מסעדת גירף
הקודם
הפיליפינית החריפה של מסעדת ג'ירף
לביבות תפוא
הבא
לביבות תפוחי אדמה

One Comment הסתר הערות

הוסף תגובה