רכיבים
-
3 חציל
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/2 כפית כורכום
-
קורט מלח
שלבי הכנה
1
בוצע
|
בוחרים 3 חצילים קלים ומבריקים |
2
בוצע
|
קולפים,שוטפים,ופורסים לעובי של 2 ס"מ |
3
בוצע
|
מניחים על נייר אפייה בתבנית |
4
בוצע
|
מברישים עם שמן זית מעורבב בכורכום ומפזרים מעט מלח |
5
בוצע
|
הופכים את החצילים משמנים וממליחים |
6
בוצע
|
מכניסים לתנור במצב טורבו ל-160 מעלות |
7
בוצע
|
ברגע שמזלג ננעץ בקלות. מוציאים. |
8
בוצע
|
גם בריא והכי חשוב טעים !!! |