רכיבים
-
3 יחידות מלאווח
-
4 יחידות בצל סגול
-
1/2 חבילה גבינת עיזים
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף חומץ בלסמי
-
30 גרם חמאה
-
2 כפות טימין
-
1 כף סוכר חום
-
1/2 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
חוצים את הבצלים לרוחבם |
3
בוצע
|
בתבנית פאי מוזגים 2 כפות שמן זית |
4
בוצע
|
ממליחים ומפלפלים |
5
בוצע
|
כף סוכר חום |
6
בוצע
|
קוביות חמאה |
7
בוצע
|
2 כפות טימין טרי |
8
בוצע
|
מפזרים לתבנית ומוסיפים כף חומץ בלסמי |
9
בוצע
|
מסדרים את הבצלים כשצידם החתוך כלפי מטה בתבנית |
10
בוצע
|
בצורה כזאת |
11
בוצע
|
מפשירים ל-5 דקות 3 יחידות של מלאווח |
12
בוצע
|
מרדדים טיפה ודוקרים במזלג |
13
בוצע
|
ומכסים איתו את הבצלים שבתבנית. את שולי הבצק דוחפים בעזרת האצבעות בין שולי התבנית לבצלים. |
14
בוצע
|
בצורה כזאת |
15
בוצע
|
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ- 30 דקות |
16
בוצע
|
מצננים את המאפה |
17
בוצע
|
מניחים צלחת גדולה על התבנית |
18
בוצע
|
הופכים אותו בזהירות לצלחת הגשה |
19
בוצע
|
זאת התוצאה |
20
בוצע
|
פורסים פרוסות דקות מגבינת העיזים |
21
בוצע
|
ומניחים על כל בצל |
22
בוצע
|
מפזרים מעט עלי טימין |
23
בוצע
|
ושמן זית |
24
בוצע
5
|
מחזירים את המאפה לצלייה בתנור במצב גריל ל-5 דקות |
25
בוצע
|
עד שהגבינה טיפה משחימה |
26
בוצע
|
ומגישים |