0 0
טארט טאטן בצלים וגבינת עיזים

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

טארט טאטן בצלים וגבינת עיזים

טארט טאטן בצלים יפהפה טעים ומפנק.

מאפיינים:
  • חלבי
  • צמחוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

חוצים את הבצלים לרוחבם

חוצים את הבצלים לרוחבם

3
בוצע

בתבנית פאי מוזגים 2 כפות שמן זית

בתבנית פאי מוזגים 2 כפות שמן זית

4
בוצע

ממליחים ומפלפלים

ממליחים ומפלפלים

5
בוצע

כף סוכר חום

כף סוכר חום

6
בוצע

קוביות חמאה

קוביות חמאה

7
בוצע

2 כפות טימין טרי

2 כפות טימין טרי

8
בוצע

מפזרים לתבנית ומוסיפים כף חומץ בלסמי

מפזרים לתבנית ומוסיפים כף חומץ בלסמי

9
בוצע

מסדרים את הבצלים כשצידם החתוך כלפי מטה בתבנית

מסדרים את הבצלים כשצידם החתוך כלפי מטה בתבנית

10
בוצע

בצורה כזאת

בצורה כזאת

11
בוצע

מפשירים ל-5 דקות 3 יחידות של מלאווח

מפשירים ל-5 דקות 3 יחידות של מלאווח

12
בוצע

מרדדים טיפה ודוקרים במזלג

מרדדים טיפה ודוקרים במזלג

13
בוצע

ומכסים איתו את הבצלים שבתבנית. את שולי הבצק דוחפים בעזרת האצבעות בין שולי התבנית לבצלים.

ומכסים איתו את הבצלים שבתבנית. את שולי הבצק דוחפים בעזרת האצבעות בין שולי התבנית לבצלים.

14
בוצע

בצורה כזאת

בצורה כזאת

15
בוצע

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ- 30 דקות

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ- 30 דקות

16
בוצע

מצננים את המאפה

מצננים את המאפה

17
בוצע

מניחים צלחת גדולה על התבנית

מניחים צלחת גדולה על התבנית

18
בוצע

הופכים אותו בזהירות לצלחת הגשה

הופכים אותו בזהירות לצלחת הגשה

19
בוצע

זאת התוצאה

זאת התוצאה

20
בוצע

פורסים פרוסות דקות מגבינת העיזים

פורסים פרוסות דקות מגבינת העיזים

21
בוצע

ומניחים על כל בצל

ומניחים על כל בצל

22
בוצע

מפזרים מעט עלי טימין

מפזרים מעט עלי טימין

23
בוצע

ושמן זית

ושמן זית

24
בוצע
5

מחזירים את המאפה לצלייה בתנור במצב גריל ל-5 דקות

מחזירים את המאפה לצלייה בתנור במצב גריל ל-5 דקות

25
בוצע

עד שהגבינה טיפה משחימה

עד שהגבינה טיפה משחימה

26
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

טארט טאטן בצלים סגולים מקורמלים ברוטב בלסמי עם םרוסות גבינת עיזים ותימין, שנאפו מתחת לבצק המלאווח. מאפה פריך שנעשה בקלי קלות ובמהירות בעזרת הבצק המוכן של המלאווח. מאפה יפהפה במינימום עבודה עם ריח נהדר שכולם יאהבו.

  1. חוצים את הבצלים הסגולים לרוחבם.
  2. בתבנית פאי מוזגים 2 כפות שמן זית,ממליחים ומפלפלים.
  3. מוסיפים כף סוכר חום,קוביות חמאה ומפזרים טימין טרי.
  4. מוסיפים כף חומץ בלסמי.
  5. מסדרים את הבצלים כשצידם החתוך כלפי מטה בתבנית.
  6. מפשירים ל-5 דקות 3 יחידות של מלאווח.
  7. מרדדים טיפה ודוקרים במזלג.
  8. ומכסים עם המלאווח את הבצלים שבתבנית.
  9. את שולי הבצק דוחפים בעזרת האצבעות בין שולי התבנית לבצלים.
  10. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ- 30 דקות.
  11. מצננים את המאפה.
  12. מניחים צלחת גדולה על התבנית.
  13. הופכים אותו בזהירות לצלחת הגשה.
  14. פורסים פרוסות דקות מגבינת העיזים ומניחים על כל בצל.
  15. מפזרים מעט עלי טימין ושמן זית.
  16. מחזירים את המאפה לצלייה בתנור במצב גריל ל-5 דקות.
  17. עד שהגבינה טיפה משחימה
  18. ומגישים

כנסו לעולם המלאווח
למתכונים ורעיונות נוספים עם מלאווח

רכיבים

מספר סועדים
3 יחידות מלאווח
4 יחידות בצל סגול
1/2 חבילה גבינת עיזים
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
30 גרם חמאה
2 כפות טימין
1 כף סוכר חום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
סימה לוי

עוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון
הקודם
עוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון
מתכון לקינואה עדשים ירוקות וגזר
הבא
קינואה עם עדשים ירוקות וגזר
עוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון
הקודם
עוגת שמרים במלית לוטוס וקינמון
מתכון לקינואה עדשים ירוקות וגזר
הבא
קינואה עם עדשים ירוקות וגזר

הוסף תגובה