0 0

טחינה

רק להכניס ולשקשק.

  • 10
  • סועדים 3
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

מיכל עם מכסה

מיכל עם מכסה

2
בוצע

לשפוך פנימה 5 כפות טחינה גולמית

לשפוך פנימה 5 כפות טחינה גולמית

3
בוצע

חמש כפות מים

חמש כפות מים

4
בוצע

שן שום כתוש

שן שום כתוש

5
בוצע

רבע כפית מלח לימון ומעט פלפל שחור גרוס

רבע כפית מלח לימון ומעט פלפל שחור גרוס

6
בוצע

כפית פטרוזיליה קצוצה

כפית פטרוזיליה קצוצה

7
בוצע

לסגור את המכסה

לסגור את המכסה

8
בוצע

לערבב היטב

לערבב היטב

9
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

הרוטב הכי ישראלי שיש. רוטב טחינה. ניתן להכין בשלל גירסאות, בשלל צבעים ובטעמים שונים. אם הטחינה לאותו היום הוסיפו שום. אם הטחינה ליום למחרת ותרו על השום.

להכניס הכל למיכל ולשקשק היטב.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
5 טחינה גולמית
5 מים
1 שום
1/4 כפית מלח לימון
מעט פלפל גרוס
1 כפית פטרוזיליה קצוצה

סימון תזונתי

202
קלוריות
8.8 גרם
חלבון
17 גרם
שומן
2 גרם
פחמימות
0 מ"ג
כולסטרול
1.1 גרם
סיבים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
שני מסיקה

טעים מאוד. ויתרתי על פטרוזילה.

סלט חסה ובולגרית
הקודם
סלט חסה ובולגרית
סלט עגבניות שרי
הבא
סלט עגבניות שרי
סלט חסה ובולגרית
הקודם
סלט חסה ובולגרית
סלט עגבניות שרי
הבא
סלט עגבניות שרי

הוסף תגובה