רכיבים
-
200 גרם שוקולד מריר 60%
-
1/2 מיכל שמנת מתוקה 32%
-
3 כפות ליקר אמרטו שקדים/ויסקי
-
קקאו לציפוי
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מרתיחים מים בסיר |
2
בוצע
|
בסיר קטן יותר שוברים את קוביות השוקולד |
3
בוצע
|
ומניחים מעל לסיר הגדול בן מארי. מערבבים עד המסה |
4
בוצע
|
מוסיפים חצי מיכל שמנת מתוקה לשוקולד המומס |
5
בוצע
|
ומערבבים |
6
בוצע
|
מוסיפים 3 כפות ליקר אמרטו שקדים או ויסקי |
7
בוצע
|
מערבבים היטב ומורידים מהאש |
8
בוצע
|
מעבירים למיכל אטום ולהקפאה ל 3 שעות |
9
בוצע
|
השוקולד לאחר ההקפאה |
10
בוצע
|
מפזרים על מגש אבקת קקאו |
11
בוצע
|
קורצים את השוקולד בעזרת כפיות |
12
בוצע
|
מניחים על הקקאו ומגלגלים |
13
בוצע
|
מעצבים עד לקבלת הצורה המבוקשת |
14
בוצע
|
מניחים על מגש ובתאבון |