0 0

טראפלס

טראפלס ב-4 מרכיבים.

  • 60
  • סועדים 8
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

מרתיחים מים בסיר

מרתיחים מים בסיר

2
בוצע

בסיר קטן יותר שוברים את קוביות השוקולד

בסיר קטן יותר שוברים את קוביות השוקולד

3
בוצע

ומניחים מעל לסיר הגדול בן מארי. מערבבים עד המסה

ומניחים מעל לסיר הגדול בן מארי. מערבבים עד המסה

4
בוצע

מוסיפים חצי מיכל שמנת מתוקה לשוקולד המומס

מוסיפים חצי מיכל שמנת מתוקה לשוקולד המומס

5
בוצע

ומערבבים

ומערבבים

6
בוצע

מוסיפים 3 כפות ליקר אמרטו שקדים או ויסקי

מוסיפים 3 כפות ליקר אמרטו שקדים או ויסקי

7
בוצע

מערבבים היטב ומורידים מהאש

מערבבים היטב ומורידים מהאש

8
בוצע

מעבירים למיכל אטום ולהקפאה ל 3 שעות

מעבירים למיכל אטום ולהקפאה ל 3 שעות

9
בוצע

השוקולד לאחר ההקפאה

השוקולד לאחר ההקפאה

10
בוצע

מפזרים על מגש אבקת קקאו

מפזרים על מגש אבקת קקאו

11
בוצע

קורצים את השוקולד בעזרת כפיות

קורצים את השוקולד בעזרת כפיות

12
בוצע

מניחים על הקקאו ומגלגלים

מניחים על הקקאו ומגלגלים

13
בוצע

מעצבים עד לקבלת הצורה המבוקשת

מעצבים עד לקבלת הצורה המבוקשת

14
בוצע

מניחים על מגש ובתאבון

מניחים על מגש ובתאבון

הוראות הכנה

שתף

כמה פעמים שמעתם את המילה טראפלס וחששתם להכין. בדיוק בשביל זה הבאנו לכם את הסדנא המצולמת שלב אחר שלב טטראפלס ב-4 מרכיבים בלבד.

1. להמיס את השוקולד בבן מארי.
2. לאחר שנמס להוסיף את השמנת ולערבב היטב.
3. להוסיף את ליקר/וויסקי ולערבב היטב עד קבלת תערובת אחידה.
4. מעבירים לכלי אטום ומכניסים להקפאה לכ- 3 שעות.
5. בעזרת כפיות קוצים מהשוקולד, מגלגלים על מצע הקקאו ומעצבים
ע”פ הדמיון.

הערה : ניתן להוסיף לתערובת/לציפוי : אגוזים טחונים , פיסטוקים , נס קפה וכו’ (ע”פ הטעם האישי)

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
200 גרם שוקולד מריר 60%
1/2 מיכל שמנת מתוקה 32%
3 כפות ליקר אמרטו שקדים/ויסקי
קקאו לציפוי

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
השף הצבעוני

יותר פשוט מאשר להכין כדורי שוקולד

פסטרמה הודו בדבש ופפריקה
הקודם
פסטרמה הודו בדבש ופפריקה
כנאפה
הבא
כנאפה
פסטרמה הודו בדבש ופפריקה
הקודם
פסטרמה הודו בדבש ופפריקה
כנאפה
הבא
כנאפה

הוסף תגובה