0 0
כבד עוף על האש

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

כבד עוף על האש

מאפיינים:
  • בשרי

כבדי עוף על האש - רכים ונימוחים.

  • 30
  • סועדים 5
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

לשטוף ולסנן היטב את הכבד

לשטוף ולסנן היטב את הכבד

2
בוצע

לשפד 2 כבדים על כל שיפוד עץ

לשפד 2 כבדים על כל שיפוד עץ

3
בוצע

ולהניח על מגש

ולהניח על מגש

4
בוצע

להניח מוגבה על המנגל

להניח מוגבה על המנגל

5
בוצע

להמתין עד שיתנפחו מעט

להמתין עד שיתנפחו מעט

6
בוצע

להמליח לפי הטעם

להמליח לפי הטעם

7
בוצע

למי שיש להוציא לרשת צלייה

למי שיש להוציא לרשת צלייה

8
בוצע

למי שאין להפוך בזהירות

למי שאין להפוך בזהירות

9
בוצע

להקפיץ את הכבד על הרשת ובתאבון

להקפיץ את הכבד על הרשת ובתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון לשיפודי כבדי עוף צלויים על המנגל.
פשוט לתבל אך ורק במלח כדי לשמור את הטעם הטבעי של כבדי העוף.
אל תתפשרו על כבדי עוף טריים בלבד.

לשטוף ולסנן היטב מהמים את הכבדים.
לשפד ולהניח מוגבה על המנגל.
להמליח ע”פ הטעם.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג כבד עוף
מלח

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
דנה ישראל

הכי טעים שיש רק עם מלח.עשיתי בסיר חשמלי בבית.

קעריות לחם למרק
הקודם
קעריות לחם למרק
קרואסון מלוח ממלאווח
הבא
קרואסון פיצה ממלאווח
קעריות לחם למרק
הקודם
קעריות לחם למרק
קרואסון מלוח ממלאווח
הבא
קרואסון פיצה ממלאווח

הוסף תגובה