רכיבים
-
המצרכים לכדורי בשר :
-
1/2 ק"ג בשר בקר
-
1/4 ק"ג בשר הודו
-
1/2 כוס ירק קצוץ
-
3/4 כוס בצל טחון
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1 כפית כמון
-
1/2 כפית כורכום
-
2 כפות שמן
-
המצרכים לתהליך הבישול :
-
1/4 כפית כורכום
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כף שמן
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מעבירים לקערה את הבצל הטחון, הירק |
2
בוצע
|
הבשר הטחון,שמן |
3
בוצע
|
כורכום,כמון |
4
בוצע
|
פפריקה חריפה |
5
בוצע
|
מלח, פלפל שחור |
6
בוצע
|
מערבבים היטב |
7
בוצע
|
עד קבלת תערובת אחידה |
8
בוצע
|
מרתיחים מים בסיר |
9
בוצע
|
קורצים מהבשר |
10
בוצע
|
יוצרים קציצה בצורת קבב |
11
בוצע
|
קורצים מהקציצה |
12
בוצע
|
מגלגלים לכדור |
13
בוצע
|
מניחים במים הרותחים את כל הכדורים |
14
בוצע
|
מסירים את הקצף שנוצר |
15
בוצע
|
מוסיפים את השמן הפפריקה המתוקה וכורכום ומערבבים בזהירות |
16
בוצע
|
מכסים וממתינים שהמים יתאדו |
17
בוצע
|
מנערים את כדורי הבשר ברוטב שנותר בזהירות |
18
בוצע
|
מצד לצד |
19
בוצע
|
עד לאידוי כל הרוטב |
20
בוצע
|
ממשיכים לגלגל עד השחמה קלה של כדורי הבשר |
21
בוצע
|
בתאבון |