רכיבים
-
1 כוס שיבולת שועל
-
1 כוס אגוזי מלך
-
1 כוס שקדים
-
6 יחידות פתיבר
-
1/4 כוס אבקת קקאו
-
150 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
לציפוי
-
1 כוס קוקוס
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
טוחנים את האגוזים והשקדים ומכניסים לקערה עם שיבולת השועל, הקקאו ושברי הפתיבר |
3
בוצע
|
מערבבים היטב |
4
בוצע
|
שוברים את השוקולד ומוסיפים 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות לקערה |
5
בוצע
|
ממסים במיקרוגל כדקה |
6
בוצע
|
מערבבים עד שהשוקולד מבריק |
7
בוצע
|
מעבירים לתערובת היבשה |
8
בוצע
|
מערבבים היטב ומכניסים למקרר ל-20 דקות |
9
בוצע
|
מוציאים מהמקרר ומכינים צלחת קוקוס |
10
בוצע
|
קורצים כדורים וטובלים בקוקוס לציפוי |
11
בוצע
120
|
מכניסים למקרר למינימום שעתיים |