0 0

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

כנאפה ביתית

מאפיינים:
  • חלבי

מתכון מושלם לכנאפה ביתית

  • 30
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

  • לסירופ

שלבי הכנה

1
בוצע

מרתיחים בסיר 2 כוסות מים,כוס סוכר ומיץ מחצי לימון ומניחים בצד

מרתיחים בסיר 2 כוסות מים,כוס סוכר ומיץ מחצי לימון ומניחים בצד

2
בוצע

ממיסים חמאה במיקרו

ממיסים חמאה במיקרו

3
בוצע

שופכים את החמאה מעל שערות הקדאיף ומערבבים היטב

שופכים את החמאה מעל שערות הקדאיף ומערבבים היטב

4
בוצע

מניחים שכבה ראשונה (לא עבה) במחבת

מניחים שכבה ראשונה (לא עבה) במחבת

5
בוצע

מפזרים את גבינת הריקוטה

מפזרים את גבינת הריקוטה

6
בוצע

מניחים עוד שכבה של קדאיף

מניחים עוד שכבה של קדאיף

7
בוצע

ברגע שמזהיב - הופכים

ברגע שמזהיב - הופכים

8
בוצע

בעזרת מצקת יוצקים ממי הסוכר על הכנאפה

בעזרת מצקת יוצקים ממי הסוכר על הכנאפה

9
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

איך להכין כנאפה בבית ?
סדנא מעולה בשלבים של ירדן. מתכון פשוט, קל וטעים במיוחד.
מתכון תוצרת בית עם שערות קדאיף וגבינת ריקוטה.
המתכון המושלם לכנאפה ביתית.

מרתיחים בסיר (תןך כדי ערבוב) כוס סוכר,2 כוסות מים ומיץ מחצי לימון – ברגע שרותח והסוכר נמס ,מניחים בצד.
ממיסים את החמאה במיקרו.
שופכים על שערות הקדאיף, מערבבים ומוודאים שהשערות מופרדים ועטופים בחמאה המומסת.
מפזרים קדאיף במחבת בגודל 22 ומסדרים בשכבה לא עבה.
מפזרים מעל את גבינת הריקוטה.
מעל מפזרים את יתרת השערות שיכסו את כל הגבינה.
לבשל על אש נמוכה עד הזהבה.
ברגע שמזהיב הופכים בעזרת צלחת ממשיכים לבשל עד הזהבה.
יוצקים מעל את הסירופ ומבשלים עוד כ 2 דקות.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
250 גרם שערות קדאיף
100 גרם חמאה
200 גרם גבינת ריקוטה
לסירופ
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
1/2 לימון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(4)
סה"כ ביקורות:2
עדנה כהן-שבת

נראה ממש קל

רן בראון

קינואה עם ירקות
הקודם
תבשיל קינואה עם ירקות
מתכון הרשמי לעוגת תפוז-קוקוס המפורסמת של ארומה
הבא
עוגת תפוז קוקוס של ארומה
קינואה עם ירקות
הקודם
תבשיל קינואה עם ירקות
מתכון הרשמי לעוגת תפוז-קוקוס המפורסמת של ארומה
הבא
עוגת תפוז קוקוס של ארומה

הוסף תגובה