רכיבים
-
250 גרם שערות קדאיף
-
100 גרם חמאה
-
200 גרם גבינת ריקוטה
-
לסירופ
-
2 כוסות מים
-
1 כוס סוכר
-
1/2 לימון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מרתיחים בסיר 2 כוסות מים,כוס סוכר ומיץ מחצי לימון ומניחים בצד |
2
בוצע
|
ממיסים חמאה במיקרו |
3
בוצע
|
שופכים את החמאה מעל שערות הקדאיף ומערבבים היטב |
4
בוצע
|
מניחים שכבה ראשונה (לא עבה) במחבת |
5
בוצע
|
מפזרים את גבינת הריקוטה |
6
בוצע
|
מניחים עוד שכבה של קדאיף |
7
בוצע
|
ברגע שמזהיב - הופכים |
8
בוצע
|
בעזרת מצקת יוצקים ממי הסוכר על הכנאפה |
9
בוצע
|
בתאבון |