רכיבים
-
200 גרם שערות קדאיף
-
200 גרם חמאה מזוקקת (סמנה)
-
למילוי :
-
גבינה לא מלוחה
-
לסירופ :
-
1 כוס חד פעמי סוכר
-
1 כוס חד פעמי מים
-
1 כפית מיץ לימון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
שערות קדאיף |
2
בוצע
|
טוחנים קצת בבלנדר |
3
בוצע
|
מעבירים לקערה ומוסיפים 200 גרם חמאה מזוקקת |
4
בוצע
|
ומערבבים היטב |
5
בוצע
|
מורחים חמאה על המחבת |
6
בוצע
|
משטחים 150 גרם שערות קדאיף |
7
בוצע
|
מפזרים את הגבינה |
8
בוצע
|
שכבה נוספת של שערות קדאיף |
9
בוצע
|
ומשטחים בעדינות |
10
בוצע
|
בשלב ראשון מטגנים את קצוות הכנאפה |
11
בוצע
|
כל אזור דקה ומסובבים |
12
בוצע
|
לבסוף מטגנים את המרכז |
13
בוצע
|
הופכים וחוזרים על התהליך מצד שני |
14
בוצע
|
מביאים לרתיחה מים וסוכר ללא ערבוב |
15
בוצע
|
מוסיפים מיץ לימון, מבשלים 3 דקות ומכבים את האש. |
16
בוצע
|
מוזגים את הסירופ על הכנאפה |
17
בוצע
|
ומקשטים בפיסטוק טחון |
18
בוצע
|
בתאבון |