0 0

כנאפה

כנאפה מסורתי אמיתי !!!

  • 60
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

  • למילוי :

  • לסירופ :

שלבי הכנה

1
בוצע

שערות קדאיף

שערות קדאיף

2
בוצע

טוחנים קצת בבלנדר

טוחנים קצת בבלנדר

3
בוצע

מעבירים לקערה ומוסיפים 200 גרם חמאה מזוקקת

מעבירים לקערה, מוסיפים 200 גרם חמאה מזוקקת

4
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

5
בוצע

מורחים חמאה על המחבת

מורחים חמאה על המחבת

6
בוצע

משטחים 150 גרם שערות קדאיף

משטחים 150 גרם שערות קדאיף

7
בוצע

מפזרים את הגבינה

מפזרים את הגבינה

8
בוצע

שכבה נוספת של שערות קדאיף

שכבה נוספת של שערות קדאיף

9
בוצע

ומשטחים בעדינות

ומשטחים בעדינות

10
בוצע

בשלב ראשון מטגנים את קצוות הכנאפה

בשלב ראשון מטגנים את קצוות הכנאפה

11
בוצע

כל אזור דקה ומסובבים

כל אזור דקה ומסובבים

12
בוצע

לבסוף מטגנים את המרכז

לבסוף מטגנים את המרכז

13
בוצע

הופכים וחוזרים על התהליך מצד שני

הופכים וחוזרים על התהליך מצד שני

14
בוצע

מביאים לרתיחה מים וסוכר ללא ערבוב

מביאים לרתיחה מים וסוכר ללא ערבוב

15
בוצע

מוסיפים מיץ לימון, מבשלים 3 דקות ומכבים את האש.

מוסיפים מיץ לימון, מבשלים 3 דקות ומכבים את האש.

16
בוצע

מוזגים את הסירופ על הכנאפה

מוזגים את הסירופ על הכנאפה

17
בוצע

ומקשטים בפיסטוק טחון

ומקשטים בפיסטוק טחון

18
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

סדנא מצולמת בתמונות שלב אחר שלב לכנאפה מסורתית, קלה להכנה וטעימה במיוחד. אם עד היום קניתם בשווקים כנאפה, זה הזמן להכין בבית ולהנות.

מבשלים במחבת בקוטר 22 ס”מ.

הסירופ:

שמים סוכר ומים בסיר/ פנגאן (לא לערבב) ומביאים לרתיחה.
מוסיפים כפית מיץ לימון מבשלים בבעבוע עדין 3 דקות עד לקבלת סירופ ומכבים את האש.
(ניתן להוסיף מי ורדים לא חובה)

הכנת שערות הקדאיף :

טוחנים את השערות קדאיף קצת במעבד מזון.
מעבירים לקערה,מוסיפים 200 גרם חמאה מזוקקת ומערבבים.

הטיגון :

יוצקים למחבת 2 כפות חמאה מזוקקת.
משטחים מעל 150 גרם שערות קדאיף בשכבה אחידה.
מפזרים מעל את הגבינה, מכסים בשכבה שנייה של שערות ומהדקים בעדינות עם היד.

מניחים את המחבת על הצד (מטגנים את קצוות הכנאפה) בערך דקה עד הזהבה ומסובבים לעוד צד, מטגנים במשך לדקה וכך הלאה עד שמטגנים כל הצדדים.

לאחר שמסיימים לטגן את קצוות הכנאפה, מניחים את המחבת על האש באמצע ומטגנים דקה.
הופכים את הכנאפה לתוך מחבת עם 2 כפות חמאה מזוקקת, ומטגנים את הצד השני בערך 2-3 דקות.
מוסיפים על הכנאפה סירופ ומטגנים עד שנספג, ומגישים חם.

לקישוט: ניתן לפזר פיסטוקים.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
200 גרם שערות קדאיף
200 גרם חמאה/חמאה מזוקקת (סמנה)
למילוי :
גבינה לא מלוחה
לסירופ :
1 כוס חד פעמי סוכר
1 כוס חד פעמי מים
1 כפית מיץ לימון

סימון תזונתי

464
קלוריות
6.6 גרם
חלבון
34 גרם
שומן
33 גרם
פחמימות
87 מ"ג
כולסטרול
1.3 גרם
סיבים

Areejs Kitchen

Areej's kitchen وصفات طعام باكثر من طريقة لوصفات طعام وحلويات מתכונים ושיטות בלעדיות להכנת תבשילים וקינוחים.

חוות דעת

עדיין אין ביקורות עבור המתכון הזה, השתמש בטופס שלהלן כדי לכתוב את הביקורת שלך
טראפלס שוקולד עם ליקר אמרטו
הקודם
טראפלס
עוף בצילי
הבא
חלקי עוף וירקות צלויים בצ’ילי.
טראפלס שוקולד עם ליקר אמרטו
הקודם
טראפלס
עוף בצילי
הבא
חלקי עוף וירקות צלויים בצ’ילי.

הוסף תגובה