רכיבים
-
10 כנפיים
-
4 כפות רוטב סויה
-
4 כפות שמן קנולה
-
4 כפות סירופ מייפל
-
4 כפות תבלין "על האש"
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לשטוף ולסנן היטב את הכנפיים |
2
בוצע
|
להוסיף לקערה 4 כפות סויה |
3
בוצע
|
ארבע כפות שמן |
4
בוצע
|
ארבע כפות מייפל |
5
בוצע
|
ארבע כפיות תבלין על האש |
6
בוצע
|
לערבב היטב |
7
בוצע
|
להכניס את הכנפיים למרינדה ולערבב |
8
בוצע
|
להכניס למקרר למינימום שעה |
9
בוצע
|
להניח על המנגל על להבה בינונית |
10
בוצע
|
בתאבון |