0 0
כרובית אפויה בתנור של אייל שני

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

כרובית אפויה בתנור של אייל שני

מאפיינים:
  • טבעוני
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני

מנת הדגל של אייל שני

  • 60
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

כרובית בגודל בינוני

כרובית בגודל בינוני

2
בוצע

מפרידים את העלים

מפרידים את העלים

3
בוצע

שוטפים היטב

שוטפים היטב

4
בוצע

מניחים בסיר שה"גזע" כלפי מעלה ממלאים 3/4 מים ומרתיחים

מניחים בסיר שה"גזע" כלפי מעלה ממלאים 3/4 מים ומרתיחים

5
בוצע

ברגע שרותח מוסיפים כפית גדושה מלח

ברגע שרותח מוסיפים כפית גדושה מלח

6
בוצע

מנמיכים את הלהבה ומכסים

מנמיכים את הלהבה ומכסים

7
בוצע

ברגע שהמזלג נכנס בקלות ל"גזע" הכרובית

ברגע שהמזלג נכנס בקלות ל"גזע" הכרובית

8
בוצע

מעבירים למסננת

מעבירים למסננת

9
בוצע

מניחים ע"ג נייר אפייה משמנים היטב ומפזרים מלח ופלפל שחור

מניחים ע"ג נייר אפייה משמנים היטב ומפזרים מלח ופלפל שחור

10
בוצע

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות

11
בוצע

עד השחמה של הקצוות

עד השחמה של הקצוות

12
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

איך להכין כרובית אפויה בתנור של אייל שני ? מתכון מצולם בשלבים ב 4 מרכיבים בלבד. מתכון קל, ללא מאמץ, מהיר , מפתיע עד כמה שהוא בריא.המנה המפורסמת של אייל שני .

להפריד את עלי הכרובית ולשטוף היטב את הכרובית.
להניח בסיר שה"גזע" כלפי מעלה ולהוסיף מים בגובה 3/4 הכרובית.
מניחים את הסיר על להבה גבוהה עד הרתחה.
ברגע שהמים רתחו, מוסיפים כפית גדושה מלח, מכסים את הסיר עם מכסה ומנמיכים את הלהבה.
מבשלים עד שהמזלג נכנס ל"גזע" הכרובית.
(לא לבשל יותר מידי , הכרובית עוברת עוד תהליך של בישול בתנור).
מעבירים למסננת להורדת הנוזלים.
מניחים ע"ג נייר אפייה.
מזלפים שמן זית בנדיבות על הכרובית ומושחים היטב.
מפזרים מלח ופלפל שחון.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד השחמה של קצוות הכרובית.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 כרובית
שמן זית
כפית מלח
פלפל שחור טחון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

ממש פשוט ואפס קלוריות.

עוגת תמרים מהירה
הקודם
עוגת תמרים מהירה
עוגת גבינה אפויה
הבא
עוגת גבינה אפויה
עוגת תמרים מהירה
הקודם
עוגת תמרים מהירה
עוגת גבינה אפויה
הבא
עוגת גבינה אפויה

הוסף תגובה