רכיבים
-
1 כרובית
-
שמן זית
-
כפית מלח
-
פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
כרובית בגודל בינוני |
2
בוצע
|
מפרידים את העלים |
3
בוצע
|
שוטפים היטב |
4
בוצע
|
מניחים בסיר שה"גזע" כלפי מעלה ממלאים 3/4 מים ומרתיחים |
5
בוצע
|
ברגע שרותח מוסיפים כפית גדושה מלח |
6
בוצע
|
מנמיכים את הלהבה ומכסים |
7
בוצע
|
ברגע שהמזלג נכנס בקלות ל"גזע" הכרובית |
8
בוצע
|
מעבירים למסננת |
9
בוצע
|
מניחים ע"ג נייר אפייה משמנים היטב ומפזרים מלח ופלפל שחור |
10
בוצע
|
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות |
11
בוצע
|
עד השחמה של הקצוות |
12
בוצע
|
בתאבון |