רכיבים
-
1 כרובבינוני
-
1 בצל גדולחתוך לקוביות
-
2 תפוחי עץ ירוקים
-
כוס צימוקים
-
חופן חמוציות מיובשותאופציה
-
2 כפות סוכר חוםגדושות
-
30 גרם חמאה
-
מעט שמןלא שמן זית
-
מעט חומץ רגיל
-
קינמון
-
מעט מלח
שלבי הכנה
1
בוצע
|
הכרוב החתוך לרצועות |
2
בוצע
|
מכסים בצלחת ושמים משקולת להגרת נוזלים |
3
בוצע
|
הכרוב לאחר שטיפה וסחיטה |
4
בוצע
|
מקרמלים את החמאה, השמן, הסוכר חום וקוביות בצל קטנות |
5
בוצע
|
מוסיפים את קוביות תפוחי העץ וממשיכים לקרמל |
6
בוצע
|
מוסיפים את הכרוב השטוף והסחוט |
7
בוצע
|
מוסיפים צימוקים וחמוציות |
8
בוצע
|
מכסים הסיר לאידוי על אש קטנה של כ-40 דקות |
9
בוצע
|
מוסיפים חומץ סוכר מעט מלח וקינמון ובוחשים היטב |
10
בוצע
|
בתאבון |