רכיבים
-
1 כרובבינוני/גדול
-
4 קישוא
-
4 בצל
-
400 גרם בשר בקר טחון
-
400 גרם בשר הודו טחון
-
1 כוס אורזשטוף היטב
-
300 גרם גזר גמדי
-
800 גרם עגבניות מרוסקות
-
100 גרם רסק עגבניות
-
4 כפות קטשופ חריף
-
8 שיני שום
-
2 תפוח עץ חמצמץמגורדים דק
-
1 גזרמגורד
-
2 כפות אבקת מרק
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח
שלבי הכנה
1
בוצע
|
הכרוב בשלמותו לאחר הריכוך במיקרו |
2
בוצע
|
לתערובת הבשרים הטחונים והאורז מוסיפים תפו"א וגזר מגורד |
3
בוצע
|
מוסיפים כ-שליש קופסא עגבניות מרוסקות וחצי קופסת רסק |
4
בוצע
|
מוסיפים את שאר חומרי המילוי ולשים בידיים לתערובת רכה ואחידה |
5
בוצע
|
מילוי עלה הכרוב מניחים כף גדושה בתחתית העלה |
6
בוצע
|
מקפלים את השוליים הצדדיים כלפי פנים |
7
בוצע
|
מגלגלים בצורה מהודקת |
8
בוצע
|
מרוקנים את חצאי הקישואים וממלאים |
9
בוצע
|
מרוקנים את הבצלים הקלופים וממלאים |
10
בוצע
|
לסיר ולבישול |