0 0
לביבות ירקות

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

לביבות ירקות

מאפיינים:
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני

לביבות ירקות. מתכון מוצלח לקריספיות וקראנצ'יות.

  • 25
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

הירקות והפומפייה המסתובבת

הירקות והפומפייה המסתובבת

2
בוצע

קולפים ושוטפים את הירקות

קולפים ושוטפים את הירקות

3
בוצע

הפומפייה המסתובבת פריט חובה בכל מטבח, מגרדת את הירקות בשניות

הפומפייה המסתובבת פריט חובה בכל מטבח, מגרדת את הירקות בשניות

4
בוצע

בשלב ראשון מכניסים את הירק

בשלב ראשון מכניסים את הירק

5
בוצע

ומסובבים את הפומפייה

ומסובבים את הפומפייה

6
בוצע

התפוח אדמה נכנס בשלמותו לפומפייה המסתובבת

התפוח אדמה נכנס בשלמותו לפומפייה המסתובבת

7
בוצע

זו התוצאה שמתקבלת

זו התוצאה שמתקבלת

8
בוצע

הגזר

הגזר

9
בוצע

הקישוא

הקישוא

10
בוצע

זו התוצאה שמתקבלת בשניות מהפומפייה המסתובבת

זו התוצאה שמתקבלת בשניות מהפומפייה המסתובבת

11
בוצע

סוחטים היטב את הירקות עד הוצאת כל הנוזלים

סוחטים היטב את הירקות עד הוצאת כל הנוזלים

12
בוצע

מוסיפים 5 ביצים לתערובת הירקות

מוסיפים 5 ביצים לתערובת הירקות

13
בוצע

תבלינים

תבלינים

14
בוצע

מערבבים היטב ומניחים כ-20 דקות למיזוג הטעמים ולריכוך הירקות

מערבבים היטב ומניחים כ-20 דקות למיזוג הטעמים ולריכוך הירקות

15
בוצע

בעזרת ידיים רטובות יוצרים לביבה עבה

בעזרת ידיים רטובות יוצרים לביבה עבה

16
בוצע

מטגנים על להבה בינונית עד הזהבה והופכים

מטגנים על להבה בינונית עד הזהבה והופכים

17
בוצע

מגישים עם מטבל וירקות טריים

מגישים עם מטבל וירקות טריים

הוראות הכנה

שתף

לביבות ירקות מטוגנות. הלביבות הכי טעימות מהמחבת ישר לפה. תפוח אדמה,גזר,קישוא,ירק קצוץ ותיבול מדויק ! לביבות בגירוד גס שיוצרות קראנצ’יות וקריספיות מטורפת ללביבות. לביבות שניתן לאכול קרות או חמות. לביבות שמתאימות לארוחת בוקר,כתוספת לארוחת צהריים או לארוחת ערב קלילה.לביבות שאי אפשר להעביר את חנוכה בלעדיהן. והכי חשוב, עבודה של כמה שניות על גירוד הירקות. שואלים איך ? באמצעות הפומפייה המסתובבת ! כמה שניות ויש לכם כמות עצומה של ירקות מגורדים בדיוק בעובי ובאורך המתאים ללביבות. באמצעות הפומפייה המסתובבת גם הכנת המנה הופכת לחוויה לכל המשפחה. פשוט, מתכון מעולה ומוצלח לפומפייה המסתובבת. לקריאה על היתרונות של הפומפייה המסתובבת לחצו כאן

1. קלפו את תפוחי האדמה,הגזרי והקישוא שטפו ויבשו.
2. קצצו בשלב ראשון את הירק ולאחריו גרדו את שאר הירקות.
3. סחטו היטב את הירקות מס’ פעמים והניחו במסננת להגרת כל הנוזלים (חשוב מאוד).
4. הוסיפו 5 ביצים ואת התבלינים,ערבבו היטב, הניחו לכ-15 דקות ע”מ שהטעמים יתחברו והירקות ירככו מעט.
5. חממו שמן במחבת בגובה של חצי ס”מ על להבה בינונית.
6. צרו קציצות בעזרת ידיים רטובות (מומלץ קציצות מעט עבות) הדקו היטב והניחו בזהירות בשמן. ברגע שמשחים הפכו.
7 העבירו לנייר סופג.

הגישו לצד סלט או מטבל או בתוך כריך.

הפומפייה המסתובבת במחיר הכי טוב בארץ!!!
עכשיו במחיר של 99 ₪
במקום 149 ₪.
כנסו לקישור, הכניסו קוד קופון
VTOP
וקבלו הנחה מטורפת!
פומפייה מסתובבת Drum Grater במחיר של 99 ₪

רכיבים

מספר סועדים
5 ביצים
5 תפוח אדמה
3 גזר
2 קישוא
חופן ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
1/4 כפית כמון
1/2 2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור טחון
כפית כורכום

סימון תזונתי

240
קלוריות
11 גרם
חלבון
6 גרם
שומן
37 גרם
פחמימות
211 מ"ג
כולסטרול
5 גרם
סיבים

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
סימה לוי

לחם פסטו עם טעם וריח מושלם,שישלים כל ארוחה.
הקודם
לחם פסטו
פאי מלאווח שקשוקה ב-3 מרכיבים
הבא
פאי מלאווח שקשוקה ב-3 מרכיבים
לחם פסטו עם טעם וריח מושלם,שישלים כל ארוחה.
הקודם
לחם פסטו
פאי מלאווח שקשוקה ב-3 מרכיבים
הבא
פאי מלאווח שקשוקה ב-3 מרכיבים

הוסף תגובה