רכיבים
-
5 ביצים
-
5 תפוח אדמה
-
3 גזר
-
2 קישוא
-
חופן ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
-
1/4 כפית כמון
-
1/2 2 כפיות מלח
-
כפית פלפל שחור טחון
-
כפית כורכום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
הירקות והפומפייה המסתובבת |
2
בוצע
|
קולפים ושוטפים את הירקות |
3
בוצע
|
הפומפייה המסתובבת פריט חובה בכל מטבח, מגרדת את הירקות בשניות |
4
בוצע
|
בשלב ראשון מכניסים את הירק |
5
בוצע
|
ומסובבים את הפומפייה |
6
בוצע
|
התפוח אדמה נכנס בשלמותו לפומפייה המסתובבת |
7
בוצע
|
זו התוצאה שמתקבלת |
8
בוצע
|
הגזר |
9
בוצע
|
הקישוא |
10
בוצע
|
זו התוצאה שמתקבלת בשניות מהפומפייה המסתובבת |
11
בוצע
|
סוחטים היטב את הירקות עד הוצאת כל הנוזלים |
12
בוצע
|
מוסיפים 5 ביצים לתערובת הירקות |
13
בוצע
|
תבלינים |
14
בוצע
|
מערבבים היטב ומניחים כ-20 דקות למיזוג הטעמים ולריכוך הירקות |
15
בוצע
|
בעזרת ידיים רטובות יוצרים לביבה עבה |
16
בוצע
|
מטגנים על להבה בינונית עד הזהבה והופכים |
17
בוצע
|
מגישים עם מטבל וירקות טריים |