0 0
לביבות תפוחי אדמה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

לביבות תפוחי אדמה

תחליטו בעצמכם: כתוספת או בכריך.

  • 45
  • סועדים 4
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

שוברים 2 ביצים בקערה

שוברים 2 ביצים בקערה

2
בוצע

קולפים 2 תפוחי אדמה ומגרדים בפומפייה בחלק העדין

קולפים 2 תפוחי אדמה ומגרדים בפומפייה בחלק העדין

3
בוצע

ומוסיפים לביצים

ומוסיפים לביצים

4
בוצע

מוסיפים רבע כפית מלח,מעט פלפל שחור, פפריקה מתוקה

מוסיפים רבע כפית מלח,מעט פלפל שחור, פפריקה מתוקה

5
בוצע

ומערבבים את כל הבלילה

ומערבבים את כל הבלילה

6
בוצע

מחממים שמן במחבת

מחממים שמן במחבת

7
בוצע

באמצעות כף מוזגים לשמן מהבלילה

באמצעות כף מוזגים לשמן מהבלילה

8
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

לביבות תפוחי אדמה ב 5 מרכיבים בלבד !!! הלביבות של חנוכה ושל כל השנה. מתאימות תוספת למנה, כמנה צמחונית, בכריך שחיתות או בכריך לילדים לבית הספר.

מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת.
בעזרת כף יוצקים לשמן החם ומשטחים את הלביבה.
כשמשחים הופכים.
ברגע שמוכן מניחים על נייר סופג.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
2 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים
1/4 כפית מלח
מעט פלפל שחור טחון
1/4 כפית פפריקה מתוקה

חוות דעת

עדיין אין ביקורות עבור המתכון הזה, השתמש בטופס שלהלן כדי לכתוב את הביקורת שלך
חצילים מטוגנים בזיגוג יין
הקודם
חצילים מטוגנים בזיגוג יין
לביבות תפוח אדמה וגזר
הבא
לביבות תפוח אדמה וגזר
חצילים מטוגנים בזיגוג יין
הקודם
חצילים מטוגנים בזיגוג יין
לביבות תפוח אדמה וגזר
הבא
לביבות תפוח אדמה וגזר

הוסף תגובה