רכיבים
-
12 יחידות עלי לזניה
-
לרוטב עגבניות
-
700 גרם מחית עגבניות
-
1 כף שמן זית
-
1 כף אורגנו
-
חופן קצוץ דק בזיליקום
-
2 שיני שום
-
כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
לתערובת הגבינות
-
2 קוטג
-
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
100 גרם גבינת פרמזן
-
50 גרם חמאה
-
100 גרם גבינה צפתית
-
2 ביצים
-
מלח
-
פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לרוטב עגבניות |
2
בוצע
|
קוצצים בזיליקום וכותשים שני שיני |
3
בוצע
|
שופכים את המחית לקערה עמוקה |
4
בוצע
|
מוסיפים את השמן,השום,הבזיליקום,אורגנו,מלח,פלפל שחור |
5
בוצע
|
מערבבים היטב |
6
בוצע
|
המצרכים לתערובת הגבינות |
7
בוצע
|
2 גביעי קוטג ,2 ביצים |
8
בוצע
|
מוסיפים את הגבינה צפתית ואת הגבינה המגורדת |
9
בוצע
|
הפרמזן |
10
בוצע
|
החמאה המומסת ופלפל שחור |
11
בוצע
|
ומערבבים היטב |
12
בוצע
|
משמנים תבנית פיירקס |
13
בוצע
|
שכבה 1: רוטב ובזיליקום |
14
בוצע
|
דפי לזנייה |
15
בוצע
|
רוטב עם בזיליקום |
16
בוצע
|
שכבת גבינות |
17
בוצע
|
שכבה 2: דפי לזניה,רוטב עם עם בזיליקום |
18
בוצע
|
וגבינות |
19
בוצע
|
שכבה 3: דפי לזניה,רוטב |
20
בוצע
|
גבינות |
21
בוצע
|
שכבה 4:דפי לזנייה,רוטב |
22
בוצע
|
גבינה צהובה מגורדת |
23
בוצע
|
גבינת פרמזן מגורדת |
24
בוצע
|
ועלי בזיליקום לקישוט |
25
בוצע
|
לתנור ל180 מעלות 40 דקות |
26
בוצע
|
כעבור 40 דקות בודקים שמזלג נכנסת בקלות |
27
בוצע
|
ומגישים |